Together beyond lubrication

Speciális kenőanyagokkal, amelyekkel többet érhet el - kevesebb környezeti terheléssel.

Együtt találunk megoldásokat a holnap igényeire
Mi a következő lépés? Minden változik. Minden nap. Nekünk lépést kell tartanunk. Folyamatosan fejlődni, mindig előre haladni.  

A jövő nem adott. Rajtunk múlik, hogy alakítsuk, lendületesen és céltudatosan haladva előre. És a munkatársaink elkísérnek ezen az úton!  

Haladjunk együtt, és maradjunk egy lépéssel előrébb: Együtt haladunk előre.

play_arrow

Minden mozgásban. Egy lépéssel előttünk.

Mindig előre haladunk, minden nap új ötleteket dolgozunk ki, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, és mindezt a jövőre nézve. A Klüber Lubrication ügyfelei a legmagasabb minőségű termékeket várják el - és a mi küldetésünk, hogy ezt nyújtsuk. 

A legjobb eredmények elérése érdekében speciális kenőanyag-megoldásainkat ügyfeleink pontos igényeihez igazítjuk, két lényeges központi területre összpontosítva: innováció és fenntarthatóság. 

Innovatív technológiával támogatjuk a fenntarthatóságot, megalapozva egy olyan világot, amelyben az ipar és a környezet kéz a kézben jár. A környezet védelme az, ami arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan fejlesszük termékeinket - és ebből leginkább ügyfeleink profitálnak.    

Mindig a következő lépést és a jobb megoldást keressük. Ez az, ami hajt minket. Együtt tudunk előre haladni. Ezért egyesítjük az embereket, a technológiákat és a tudást a legkülönbözőbb területekről.

Szakértőink jelentik a különbséget

"Mindannyiunknak sok jó oka van arra, hogy törődjünk a fenntarthatósággal. Mi is szenvedélyesen szeretnénk javítani a tiédet."

 

Roland Lengel | Csapatvezető Fenntartható anyagkoncepciók

Expert Roland Lengel
  • Olvassa el Roland Lengel teljes nyilatkozatát

    A fenntarthatóság már régóta minden fejlesztési projekt alapvető követelményévé vált - az erőforrások felelősségteljesebb felhasználását minden eddiginél erőteljesebben kell figyelembe venni minden ágazatban és iparágban. Két kisgyermek édesapjaként határozottan támogatom a fenntarthatóság fokozott előtérbe helyezését, mert a mi felelősségünk, hogy megőrizzük bolygónkat a jövő generációi számára. A Klüber Lubrication Advance Engineering osztályán évek óta a következő évtizedek fenntartható megoldásain dolgozom. Holisztikusan gondolkodunk, és olyan innovatív platformtechnológiákat hozunk létre, amelyek széleskörű alkalmazhatóságuk révén elősegítik a fenntarthatóságot - mind ügyfeleink, mind saját gyártási folyamataink tekintetében. Világosan meghatározott céljaink: Már a termékfejlesztés során a lehető legkorábban a fenntartható nyersanyagok használatára összpontosítani, adatalapú szolgáltatásokat kínálni a jobb energiahatékonyság érdekében, valamint átfogó támogatást nyújtani ügyfeleinknek kenőanyag-megoldásaink használatához.

"Kemény munka, kitartás, szenvedély. Néhány kevésbé ismert összetevő a fejlődéshez."

 

Susanne Heckel | GBT Support Team vezetője és GBT Handprint koordinátor

Expert Susanne Heckel
  • Olvassa el Susanne Heckel teljes nyilatkozatát

    A Klüber Lubrication több mint 25 éve a termék és a hatás kölcsönhatására összpontosít a fenntarthatóság tekintetében. Globális részlegünk kéznyomkoordinátoraként elkötelezett vagyok amellett, hogy ne elégedjünk meg azzal, amit eddig elértünk, hanem folyamatosan fenntarthatóbbá tegyük kenőanyagainkat - mégpedig a teljes értékláncot szem előtt tartva. Az a megközelítés, hogy a vállalatok csak a saját üvegházhatású gázkibocsátásukra összpontosítanak, már nem elegendő a hatékony fenntarthatósági beszerzéshez. Kenőanyag-megoldásaink fejlesztése során nemcsak arról gondoskodunk, hogy termékeink energiahatékonyabbak és ezáltal fenntarthatóbbak legyenek, hanem abban is segítünk ügyfeleinknek, hogy csökkentsék saját lábnyomukat és elérjék saját éghajlati céljaikat. Ez az a mérce, amelyhez minket ügyfeleink és a nemzetközi CSR minősítő ügynökségek is mérnek.

"Hosszú távon nem lesz teljesítmény fenntarthatóság nélkül."

 

Tilman Renz | Group Leader Operations Strategy and Support (csoportvezető)

Expert Tilman Renz
  • Olvassa el Tilman Renz teljes nyilatkozatát

    Az a gondolat, hogy törekednünk kell a fenntarthatóságra, már az iskolai tanulmányaim alatt is jelen volt, ezért az egyetemen a geoökológiára és a közgazdaságtanra összpontosítottam a tanulmányaimat. A vállalatoknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a jövő generációi minden kontinensen egészséges és élhető bolygón találják magukat. 13 évvel ezelőtt csatlakoztam a Klüber Lubricationhoz, mert termékeink döntően hozzájárulnak ügyfeleink jobb fenntarthatóságához: a korszerű kenőanyagok növelik berendezéseik energiahatékonyságát, a hosszú távú kenés csökkenti az erőforrások felhasználását, a biológiailag lebomló termékek pedig megakadályozzák az érzékeny élőhelyek szennyeződését. Motivál, hogy elkötelezett kollégáimmal együtt dolgozzak folyamataink fenntarthatósági szempontból történő optimalizálásán. Az egyik legfontosabb cél az éghajlati semlegesség. Ennek eléréséhez egyre inkább figyelembe kell vennünk a nyersanyag-kitermelést, a termékalkalmazásokat és az újrahasznosíthatóságot.

Az innováció a DNS-ünk része

Innovációs kultúránk a kenőanyag-specialistaként szerzett több évtizedes tapasztalatunkon és ügyfeleink igényeinek pontos ismeretén alapul. Az innováció nem akkor jön létre, ha ragaszkodik a status quo-hoz - az innováció abból fakad, hogy már ma a holnap követelményeire gondolunk. 

Szakembereink módszerekkel és technikákkal bővítik ismereteiket, hogy jobban felismerjék és megértsék a piac és ügyfeleink igényeit, és ezeket az igényeket mérhető hasznossággá alakítsák. Az innovációra való törekvésünk nagyrészt munkatársaink elkötelezettségében mutatkozik meg, akik közül csak a kutatási és fejlesztési részlegben 200-an dolgoznak. Világszerte 13 laboratóriummal, 10 R&D telephellyel és több mint 110 tesztpaddal az innováció igazi motorja vagyunk.

Felkeltette érdeklődését innovációs kultúránk? További információért az innovációról, és arról, hogy a Klüber Lubrication hogyan fejleszt sokféle előnyt nyújtó technológiát, látogasson el a következő weboldalra: Innováció a Klüber Lubrication.

Hatékonyabb, holisztikusabb - segítünk Önnek elérni fenntarthatósági céljait.

Csökkentett költségek és nagyobb hatékonyság az alacsonyabb kenőanyag-fogyasztásnak és a gazdaságos adagolásnak köszönhetően, valamint alacsonyabb energiaigény az alacsony súrlódási együtthatónak köszönhetően a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében: a Klüber Lubricationnél a fenntarthatóság és a környezetvédelem kéz a kézben jár a termelékenységgel és a nyereségességgel.

Segítünk ügyfeleinknek, hogy felelősségteljesen cselekedjenek az emberekkel és a természettel szemben. A számos olyan ipari alkalmazáshoz, ahol a kenőanyagok érintkezhetnek a környezettel, biológiailag lebomló, környezetbarát, nemzetközi szabványok szerint tanúsított speciális kenőanyagokat kínálunk.

A fenntarthatóságot akkor is javítjuk, amikor új termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk ki, vagy a meglévőket módosítjuk - és ezt a teljes értékteremtési láncban tesszük: a nyersanyagoktól, a feldolgozástól és a csomagolástól az ügyfélelőnyökig és az életciklus-menedzsmentig.

Tudásunkkal világszerte támogatást nyújtunk ügyfeleinknek - és soha nem tévesztjük szem elől a környezetvédelmet, az ellátás biztonságát és az erőforrások megőrzését.

Szeretne többet megtudni fenntarthatósági koncepcióinkról és környezetbarát speciális kenőanyagainkról? Akkor használja ki a lehetőséget, és látogasson el weboldalunkra Fenntarthatóság a Klüber Lubrication.

Szeretne többet megtudni?

Örülünk az értesítésének.