Together beyond lubrication

Cu lubrifianți speciali care vă ajută să obțineți mai mult - cu un impact redus asupra mediului.

Inovatoare și sustenabile - găsim soluții pentru cerințele de mâine.

Totul se schimbă. În fiecare zi. Trebuie să ținem pasul. Să ne îmbunătățim constant, să mergem mereu înainte.  
Mai repede spus decât făcut. Împreună suntem în această călătorie și stăpânim provocările de mâine. 
Inovația nu se petrece din întâmplare. Ea se formează - din inspirație, cunoștințe și experiență. Regândim viitorul lubrifierii și mergem mai departe.

Together beyond lubrication

play_arrow

Împreună conducem progresul.

Mergem mereu înainte, dezvoltând idei noi în fiecare zi pentru a satisface nevoile clienților noștri, cu gândul la viitor. Clienții Klüber Lubrication se așteaptă la produse de cea mai înaltă calitate - iar misiunea noastră este să le oferim.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, adaptăm soluțiile noastre de lubrifianți de specialitate pentru a satisface nevoile exacte ale clienților noștri, concentrându-ne pe două domenii de bază esențiale: inovație și sustenabilitate.

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare, promovăm sustenabilitatea, punând bazele unei lumi în care industria și mediul merg mână în mână. Protecția mediului este ceea ce ne motivează să ne dezvoltăm continuu produsele - iar clienții noștri sunt cei care beneficiază cel mai mult.

Experții noștri fac diferența

"Este nevoie de experiență și atenție pentru a crea rezultate de înaltă calitate."

 

Thomas Malachowski | District Manager Sales

Expert Thomas Malachowski
 • Ce înseamnă pentru Thomas Malchowski să facă parte din Klüber Lubrication?

  În cei 25 de ani petrecuți la Klüber Lubrication, am fost martor direct la dezvoltarea soluțiilor noastre inovatoare și sustenabile de lubrifianți. Sunt deosebit de mândru de lubrifianții noștri speciali pe bază de apă, cu ajutorul cărora dovedim că "protecția mediului și succesul economic nu sunt opuse".

  Este exact ceea ce este important pentru mine în rolul meu în dezvoltarea afacerilor, deoarece vreau să "abordez proactiv clienții" și să le arăt "noile noastre căi". La Klüber Lubrication, privim "în afara cutiei" pentru a dezvolta soluții inovatoare care să sprijine clienții noștri în căutarea unei mai mari eficiențe și, în același timp, a unei sustenabilități mai mari.

  Pasiunea mea de apicultor m-a inspirat în mod special, deoarece văd și în relațiile cu albinele cât de elementară este eficiența și manipularea atentă a materiilor prime. Regăsesc acest principiu și în Klüber Lubrication, unde acționăm "cu eficiență maximă și risipă minimă". La fel ca o populație de albine, ne străduim să ne folosim resursele în mod proactiv și căutăm întotdeauna îmbunătățiri pe care le putem împărtăși apoi cu clienții noștri. "Together beyond lubrication" - adică împreună cu clienții noștri - asta ne face speciali!

"Să ne punem laolaltă abilitățile și experiențele pentru a performa cât mai bine - asta este ceea ce ne place."

 

Angélica do Espirito Santo | Manager Controlling

Expert Angélica do Espirito Santo
 • Ce rol joacă digitalizarea pentru Angélica do Espirito Santo?

  De doi ani sunt managerul departamentului de control financiar la Klüber Lubrication. Principala mea sarcină este de a oferi soluții financiare pentru toate domeniile companiei noastre, ceea ce necesită o colaborare strânsă cu experți dintr-o gamă largă de departamente. Digitalizarea în special îmi modelează activitatea, și într-un mod pozitiv. Tehnologiile digitale nu numai că ne permit să fim mult mai eficienți, ci și să le oferim clienților noștri exact soluțiile de care au nevoie și care îi vor ajuta să avanseze.

  Să ne ajutăm clienții să avanseze - aceasta este ceea ce dorim să facem și în ceea ce privește sustenabilitatea: ne sprijinim clienții să devină mai eficienți din punct de vedere energetic, oferindu-le produse inovatoare și personalizate, care sunt perfect adaptate la capacitățile lor financiare. De exemplu, în colaborare cu echipele noastre de IT și logistică, am dezvoltat o nouă soluție de inventariere care este atât mai precisă, cât și mai eficientă, permițându-le clienților să găsească și mai repede ceea ce au nevoie.

  În timpul meu liber, mă dedic teatrului, unde nu numai că joc, dar și regizez piese. Regia pe scenă și munca mea la Klüber Lubrication au multe în comun: atât atunci când lucrez la o piesă de teatru, cât și în Control Financiar, trebuie să recunosc rapid talentele oamenilor și să le atribui rolurile corespunzătoare. Mai mult, hobby-ul și slujba mea necesită creativitate în egală măsură, deoarece vreau să le ofer atât spectatorilor, cât și clienților noștri ceva extraordinar și inovator.

"Reunirea tuturor abilităților noastre stabilește calea spre succesul reciproc."

 

Andreas Berg | Responsabil al sistemelor de suport

Expert Andreas Berg
 • Cum experimentează Andreas Berg digitalizarea la Klüber Lubrication?

  Pe lângă sistemele IT legate de vânzări, cum ar fi SAP și magazinul online, sunt, de asemenea, responsabil pentru introducerea inovațiilor digitale în domeniul vânzărilor și al serviciilor pentru clienți și, de 18 ani, încerc să fac legătura între nevoile clienților noștri și tehnologiile IT inovatoare și să le ofer acestora cel mai bun acces posibil la diversele noastre produse și servicii. Sunt foarte mândru că, în lumea rapidă a tehnologiilor digitale, nu urmăm toate tendințele, ci implementăm doar tehnologii care aduc o valoare reală clienților noștri în ceea ce privește sustenabilitatea și eficiența.

  În ciuda tuturor tehnologiilor avansate, este extrem de important pentru noi să menținem în continuare contactul personal cu clienții noștri. Inovațiile tehnologice de la Klüber Lubrication nu înlocuiesc oamenii, ci îi susțin. De exemplu, folosim un e-mail bot care sortează mesajele clienților noștri - dar fiecare mesaj către clienții noștri este scris de un angajat și nu generat automat de o inteligență artificială.

  În timpul meu liber, navigația este pasiunea mea. Manevrele pe vas îmi amintesc adesea de munca mea la Klüber Lubrication: La fel ca în lumea digitală, trebuie să faci față rapid condițiilor în schimbare și să te adaptezi cu agilitate pe apă. Dar pentru mine, navigația este, de asemenea, echilibrul perfect pentru munca mea, deoarece îmi eliberez mintea și mă reenergizez pe apă și în natură.

   

"Accepting the challenges of tomorrow – and creating solutions that make a difference today."

 

Kranthi Chitithoti | Responsabil regional al afacerilor digitale pentru regiunea Asia-Pacific

 • Ce rol joacă progresul și inovația în activitatea lui Kranthi Chitihoti?

  Progres și inovație - niciun domeniu nu reprezintă acești termeni mai bine decât domeniul soluțiilor digitale. Prin dezvoltarea unei platforme orientate spre viitor cu o gamă largă de tehnologii digitale, Klüber Lubrication a reușit să obțină îmbunătățiri semnificative în ultimii ani în portofoliul nostru de produse și servicii pentru clienții noștri: Clienții noștri beneficiază de o eficiență energetică mai mare, de reducerea timpilor de nefuncționare în producție, de o mai bună transparență și control în procese, precum și de costuri semnificativ reduse - și toate acestea sunt bazate pe date și cuantificabile.

  În departamentul meu de afaceri digitale, însă, nu ne mulțumim să ne bazăm pe succesele din trecut. Fideli motto-ului "Învățăm repede, ne schimbăm mai repede", ne dezvoltăm constant tehnologiile digitale, astfel încât să putem continua să le oferim clienților noștri cele mai eficiente soluții și în viitor. Cu expertiza noastră vastă, produsele noastre inovatoare și parteneriatele noastre competente, suntem partenerul ideal pentru a le oferi clienților noștri un sprijin cuprinzător.

Inovația face parte din ADN-ul nostru

Cultura noastră de inovare se bazează pe zeci de ani de experiență în calitate de specialist în lubrifianți și pe o înțelegere distinctă a cerințelor clienților noștri. Inovația nu apare atunci când rămâi la status quo - ea vine din gândirea cerințelor de mâine, astăzi.  

Specialiștii noștri își extind cunoștințele prin metode și tehnici pentru a identifica și înțelege mai bine nevoile pieței și ale clienților noștri și pentru a traduce aceste nevoi în utilitate măsurabilă. Efortul nostru de inovare se vede în mare măsură în angajamentul angajaților noștri, dintre care 200 lucrează numai în departamentul de cercetare și dezvoltare. Cu 13 laboratoare în întreaga lume, 10 locații pentru cercetare și dezvoltare și peste 110 bancuri de testare, suntem un adevărat motor al inovării. 

Cultura noastră de inovare v-a stârnit interesul? Pentru mai multe informații despre inovație și despre modul în care Klüber Lubrication dezvoltă tehnologii care oferă multe beneficii diferite, vizitați: Inovația la Klüber Lubrication.

Mai eficient, mai holistic - vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de sustenabilitate

Costuri reduse și eficiență crescută datorită consumului redus de lubrifiant și dozării economice, precum și o cerere mai mică de energie datorită coeficienților de frecare scăzuți pentru reducerea emisiilor de CO2: la Klüber Lubrication, sustenabilitatea și protecția mediului merg mână în mână cu productivitatea și profitabilitatea

Ne ajutăm clienții să acționeze în mod responsabil atunci când vine vorba de oameni și natură. Pentru numeroasele aplicații industriale în care lubrifianții pot intra în contact cu mediul înconjurător, oferim lubrifianți speciali biodegradabili, ecologici, certificați conform standardelor internaționale. 

De asemenea, îmbunătățim sustenabilitatea ori de câte ori dezvoltăm noi produse și servicii sau le modificăm pe cele existente - și facem acest lucru pe întregul lanț de valoare adăugată: de la materii prime, procesare și ambalare până la beneficiile clienților și gestionarea ciclului de viață. 

Cu know-how-ul nostru, oferim clienților noștri sprijin în întreaga lume - și nu pierdem niciodată din vedere mediul, securitatea aprovizionării și conservarea resurselor

Doriți să aflați mai multe despre conceptele noastre de sustenabilitate și despre lubrifianții speciali compatibili cu mediul înconjurător? Atunci profitați de ocazie și vizitați site-ul nostru web Sustenabilitate la Klüber Lubrication.

Servicii pentru mai multă productivitate: profitați la maximum de cei mai buni lubrifianți

Parteneriatul cu clienții noștri merge mult mai departe decât oferirea de lubrifianți speciali de ultimă generație. An de an, ne străduim să facem economii de milioane de euro pentru clienții noștri, totul sub deviza: adaptat, măsurabil, sustenabil.

În calitate de partener de servicii, vă ajutăm să creșteți eficiența operațiunilor dumneavoastră și să economisiți energie. Evidențiem potențialul de reducere a consumului de lubrifianți și vă ajutăm să asigurați mai puține defecțiuni, să stabiliți intervale de întreținere mai lungi și să îmbunătățiți performanța generală a sistemului de producție. Și mai bine, aproape toate industriile pot profita de pe urma acestui lucru. Descoperiți mai multe despre serviciile noastre pentru Managementul Productiv Total

Interesat să aflați mai multe?

Vă rugăm completați acest formular.