WELKOM BIJ KLÜBER LUBRICATION BELGIUM NETHERLANDS NV

Meer dan speciale smeermiddelen

Welkom bij Klüber Lubrication

Namens het ganse team bij Klüber Lubrication (a brand van Freudenberg Technology Group https://www.freudenberg.com/ ) heten we u welkom en danken u ons te hebben gekozen als leverancier van speciale smeermiddelen.

De betrouwbaarheid van onze producten voor de gezondheid en het welzijn van uw organisatie is voor ons van groot belang. We twijfelen er geen moment aan, dat uw recentelijk gekochte product(en) het gewenste resultaat zullen opleveren, mede door de extra voordelen waarvan u kunt genieten als klant van Klüber Lubrication.

==> Optimaal gebruik van speciale smeermiddelen

==> Betrouwbare smering staat gelijk aan hogere 
        kostenbesparingen

==> Meerwaarde creëren en leveren door techniek,
        technologie en service

==> De prestaties verbeteren en het energieverbruik
        verminderen

 

Het meeste uit speciale smeermiddelen halen

Als Klüber Lubrication-klant kunt u genieten van training op locatie om het maximale uit onze producten te halen : van opslag en handling tot en met aanbrenging en reiniging. Wij kunnen u ondersteunen bij het optimaal benutten van uw componenten en toepassingen.

Contacteer ons om een GRATIS trainingssessie te regelen met een van onze technische ondersteuningsteams.

Betrouwbare smering staat gelijk aan hogere kostenbesparingen

Naarmate de eisen van de industrie toenemen om meer orders op een meer efficiënte, flexibele en veilige manier te verwerken, nemen ook de eisen van het fabricatieproces toe. Dit resulteert in hogere kosten, maar door een correcte specificatie, installatie, smering, onderhoud en monitoring kunnen deze kosten aanzienlijk worden verlaagd. Een Site Lubrication Healthcheck is hiervoor een grote hulp.

Meerwaarde creëren en leveren door middel van techniek, technologie en service

Klüber Lubrication is wereldwijd bekend voor het leveren van innovatieve, hoogwaardige, technisch superieure producten in verschilllende industrieën, alsook als een full-service bedrijf. Met meer dan 85 jaar ervaring, zijn wij een duidelijke leider in de markt.

Onze R&D-specialisten en Technical Engineers communiceren regelmatig met onze klanten via Tech Days. Deze Tech Days kunnen de planning van onderhoudsbeheer verbeteren. Er wordt tevens advies gegeven over het integreren van verschillende criteria van de onderhoudsverantwoordelijkheid. De Tech Day kan doorgaan hier bij KLÜBER LUBRICATION BELGIUM NETHERLANDS of naar wens in uw bedrijf.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van Klüber Lubrication.

 

En savoir plus

Complétez ce formulaire