1996 til i dag: Global vekst, modernisering og presist tilpassede spesialsmøremidler for alle bruksområder

Flere oppkjøp og det nye Klüber Lubrication Technology Centre

Klüber Lubrication fortsetter å bygge på sin posisjon som et innovativt, ledende selskap: Selskapet kjøpte opp flere smøremiddelprodusenter, som for eksempel Summit Industrial Products i USA (1996), IST Industrie-, Textilmaschinen- und Sonderschmierstoffe GmbH i Tyskland (2000) og nålolje- og kulérplateolje-produsenten Madol (2002). Resultatet er at Klüber Lubrication tilbyr presist tilpassede spesialsmøremidler og knowhow for alle bransjer og bruksområder. Flere salgskontorer og datterselskaper over hele verden økte selskapets tilstedeværelse i markedene.

Samtidig bygget selskapet et moderne forsknings- og utviklingssenter ved hovedkontoret i München. Det åpnet i 2004. I senere tid har Klüber Lubrication åpnet salgskontorer i Moskva og Bangkok og et nytt produksjonsanlegg for smøremidler i Qingpu, nær Shanghai i Kina.

Som følge av den kraftige veksten til Klüber Lubrication ble det nye europeiske logistikksenteret i Maisach, nær München, med til sammen 40 000 kvadratmeter og en tilhørende fylleseksjon for små beholdere, satt i drift i 2018. Det viktigste målet med den nye bygningen: å fortsette å garantere kundene utmerket service og fremragende leveringspålitelighet.

I 2020 kjøpte Klüber Lubrication TRAXIT. Selskapet, som er basert i Schwelm i Tyskland, har levert et komplett utvalg av smøremidler for alle bruksområder i trådtrekkingsindustrien i 139 år. Siden 1881 har TRAXIT vokst til å bli en av verdens største smøremiddelprodusenter. Selskapet har produksjonsanlegg i Tyskland, Kina og USA. Smøremidlene selges over hele verden. TRAXIT har avdelingskontorer, distributører og representanter i mer enn 150 land, og har ca. 150 ansatte.

På jordens kaldeste sted, i Atacama-ørkenen og kystbeskyttelse ved Nordsjøen

Den dag i dag brukes smøremidler fra Klüber Lubrication når det er behov for å innfri de strengeste kravene og mestre spesielle utfordringer: Midt i Antarktis garanterer BARRIERTA KL092 problemfri drift av det helautomatiske observatoriet på forskningsstasjonen Dome Concordia Research Station. I Atacama-ørkenen støtter Klübersynth GH-6680 og ISOFLEX IDS Special A funksjonaliteten til instrumenter og komponenter ved Atacama Large Millimeter Array (ALMA), et superteleskop som består av 66 sammenkoplede presisjonsantenner. Ved nordsjøkysten i Nederland sørger smøremidler fra Klüber Lubrication for at de 62 sluseportene ved Oosterscheelde kan åpnes og stenges med pålitelighet, selv under de mest ekstreme miljø- og værforholdene.

Ta kontakt

Du kan nå oss via kontaktskjemaet, ringe oss (+47 648 37 800) eller sende en e-post direkte til vår kundeservice (klueber.no@klueber.com). Vi ser frem til forespørselen din!

For videre informasjon om behandling av dine data via kontaktskjemaet, vennligst vis til databeskyttelseerklæringen.