Klüber Lubrication in Moldova

Klüber Lubrication in Moldova

Cerinte speciale necesita solutii speciale. Acestea pot fii gasite cu ajutorul unor lubrifianti de inalta performanta. Intrebati partenerul Dvs din Romania pentru mai multe informatii.

Klüber Lubrication in Moldova
Klüber Lubrication 

Solutiile tribologice inovative sunt pasiunea noastra. Prin contact si consultari personale, ajutam clientii nostri sa fie incununati de succes. Cu ajutorul unui concept tehnic ambitios, experimentat si a unei echipe competente, indeplinim conditiile actuale de crestere continua a exigentelor cerintelor de fabricatie prin crearea unor lubrifianti de inalta performanta.

Portofoliul nostru de produse

Portofoliul nostru de produse include toate tipurile de lubrifianti cum ar fii uleiuri, unsori, vaseline, paste, acoperiri aderente, ceruri si agenti de acoperire anticoroziva pentru OEM-uri si alti operatori si sunt disponibile in toata lumea. Multi din lubrifiantii nostrii sunt creati pentru aplicatii particulare in industrii specifice cum ar fii industria alimentara si farmaceutica cu o gama larga de lubrifianti H1 sau industria auto unde Kluber Lubrification este certificat cu ISO 16949 si ISO 14001.

O oferta speciala pentru Dvs. - KlüberEfficiencySupport

Fiecare producător și operator, din fiecare industrie, vrea ca utilajul său sa ruleze fiabil și eficient pe toata durata sa de viata și nu numai. Lubrifianții adecvati au un potențial considerabil de a reduce costurile cu energia, cu piesele de schimb și cu forta de munca crescand in acelasi timp productivitatea.

Companii din mai multe industrii au utilizat în plus fata de lubrifianții Kluber de înaltă calitate si servicii profesionale Klüber de lubrifiere pentru a beneficia de o valoare adaugata considerabilă și o soluția optimă pentru nevoile lor.

 

KlüberEfficiencySupport include:

  • KlüberEnergy: Servicii pentru eficiență optimă a consumului de  energie
  • KlüberMaintain: Eficiența costurilor de întreținere
  • KlüberMonitor: Recomanda optimizările de creștere a productivității
  • KlüberRenew: creste durata de viață a componentelor
Contact
Klueber Lubrication Romania SRL
Strada Autogarii 1, Office 1, Etaj 1
550135 Sibiu, Romania

Tel.: +40 377 702 144
Direction
Direction