Partenerul dumneavoastră pentru lubrifianți de înaltă performanță

Lubrifianții potriviți pentru industria Automotive

Lubrifianții potriviți pentru industria Automotive

Corespunde perfect cu aplicația dumneavoastră

 

De la motor la șasiu, transmisie și frâne la uși, actuatorii de geamuri la trapa de aerisire: pentru toate componentele și toate aplicațiile în industria de automobile, dezvoltăm lubrifiantul adecvat pentru industria de automobile pentru cerințele voastre particulare.  Ștergătoare de parbriz care nu au joc, pedale fără zgomot, ajustarea convenabilă a scaunului, frâne fiabile, demarare lină și un consum scăzut de carburant: produsele noastre sunt utilizate în peste 250 aplicații- fiind mereu perfect adecvate la cerințele și specificațiile voastre.

Pentru ce aplicație aveți nevoie de lubrifiantul perfect din industria auto?

Klüber Lubrication înseamnă calitate extrem de înaltă, fiabilitate și inovație. Participăm în cadrul mai multor grupuri de lucru și asociații industriale. Prin urmare, suntem implicați încă din stadiile incipiente ale proceselor de dezvoltare în legătură cu uleiurile și lubrifianții din industria automobilă. Certificările noastre, inclusiv  IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001 și EMAS sunt garanția calității dovedite. Suntem partenerul vostru competent pentru toate aspectele lubrifianților de specialitate pentru industria de automobile.

Căutați lubrifiantul perfect pentru zona dvs. de aplicare?  Aveți întrebări sau aveți nevoie de consiliere cu privire la o soluție specială?  Suntem aici să vă ajutăm- discutați cu experții noștri despre proiectul dumneavoastră!

Lubrifianți speciali pentru cele mai înalte cerințe din industria automotive. Accesați macheta noastră interactivă pentru mai multe detalii.

Interesat să aflați mai multe?

Vă rugăm completați acest formular.