Lubrifianții noștri sunt utilizați în mod optim cu LubeRight®.

Cât de mult, când, ce - totul este documentat cu LubeRight®, un sistem de lubrifiere manuală RFID asistat de calculator.

Cât de mult, când, ce - totul este documentat cu LubeRight®, un sistem de lubrifiere manuală RFID asistat de calculator.

Un sistem de lubrifiere durabil și inovator care utilizează în mod optim lubrifianții noștri speciali!

Lubrifiantul potrivit, în locul potrivit și în cantitatea exactă necesară - acest lucru este posibil cu sistemul de lubrifiere manuală LubeRight ®.

LubeRight ® oferă utilizatorului o imagine de ansamblu a tuturor lucrărilor de lubrifiere manuală și mai multă siguranță în timpul lucrărilor de întreținere. Sistemul identifică fiecare punct de lubrifiere și afișează cantitatea corectă de unsoare care trebuie dozată. Apoi livrează toate datele către software-ul asociat, confirmând fiecare punct de lubrifiere și împiedicând uitarea punctelor. Riscul de oprire neplanificată este redus în mod eficient și sunteți pregătit pentru următorul audit.

Sistemul LubeRight ® de la ASSALUB este format din:

  • Nipluri speciale cu transpondere RFID care sunt atașate la punctele de lubrifiere. Acesta are un număr unic de identificare și, astfel, identifică punctul de lubrifiere în mod clar și permanent.
  • Aparat de măsurare a grăsimii cu cititor RFID; citește identitatea transponderului, afișează cantitatea de lubrifiant recomandată și raportează activitatea de lubrifiere efectuată către software.
  • Software care salvează toate datele privind punctele de lubrifiere și avertizează atunci când punctele de lubrifiere au fost uitate. Hardware-ul LubeRight ® poate funcționa, de asemenea, cu alte programe software prin intermediul unei interfețe care a fost creată.

 

Ce spun clienții:

 

Sistemul LubeRight MKII a fost implementat în două fabrici mari începând cu 2021.
Pe lângă faptul că ușurează munca lucrătorului, care primește specificațiile privind punctele de lubrifiere și cantitățile care trebuie utilizate de la contorul de grăsime, sistemul oferă o trasabilitate optimă a lucrărilor efectuate prin intermediul bazei de date.

Omisiunile sunt recunoscute imediat și nu duc la opriri neplanificate costisitoare. De asemenea, este ușor să se facă în orice moment ajustări ale intervalelor și cantităților de lubrifiere.

Günther Kind, Manager Projects & Autonomous Maintenance - SIG Combibloc GmbH Linnich

În acest videoclip, sistemul de lubrifiere manuală RFID LubeRight® este explicat pe scurt și puteți vedea avantajele sistemului.

play_arrow

Avantajele dumneavoastră:

  • Documentație completă a tuturor activităților de lubrifiere - perfect documentată de la planificare până la execuție pentru următorul audit și nu poate fi manipulată.
  • Fiabilitate operațională maximă - nu mai este nevoie de relubrifiere uitată sau ratată.
  • Desfășurarea flexibilă a personalului - Sarcinile de lubrifiere pot fi îndeplinite cu ușurință fără o pregătire extinsă a personalului.
  • Utilizarea durabilă a lubrifianților - fără abateri cantitative și deșeuri de lubrifianți.
  • Avantajos în industria alimentară și a băuturilor, în companiile farmaceutice și cosmetice și în alte operațiuni din industria de procesare.
  • De succes cu lubrifianți speciali de la Klüber Lubrication.

 

Distribuitorii noștri:

În întreaga lume:
Ralf Kluschewski 
LUBRIMATIK GmbH - reprezentant ASSALUB 
e-mail: rk@lubrimatik.de

Pentru întrebări despre lubrifianții noștri, vă rugăm să contactați partenerul local Klüber Lubrication:

Klüber Lubrication România

Klüber Lubrication Worldwide

Interesat să aflați mai multe?

Vă rugăm completați acest formular.