Automotive Expo & B2B Meetings 2023

Klüber Lubrication va fi prezent la Automotive Expo & B2B Meetings Sibiu în 30 martie,la standul 39.

Klüber Lubrication va fi prezent la Automotive Expo & B2B Meetings Sibiu în 30 martie,la standul 39.

Automotive Expo & B2B Meetings este cel mai important târg auto B2B din România, organizat în scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din industria auto, cumpărătorilor, furnizorilor și subfurnizorilor.

 

Vizitați-ne la Automotive Expo, la standul 39, pentru a discuta cu specialiștii noștri cele mai bune soluții pentru industria Automotive și pentru a vă face aplicațiile mai eficiente și mai sustenabile, astfel încât să beneficiați în operațiunile de zi cu zi. Totodata vă vom prezenta gama noastră de servicii digitale Energy Efficiency. Lubrifianții noștri de înaltă performanță vă pot ajuta să faceți acest lucru - prin prevenirea coroziunii și a uzurii echipamentelor industriale, prin prelungirea intervalelor de lubrifiere și, astfel, prin reducerea consumului de deșeuri și de apă, ceea ce duce la economii semnificative de energie. Acest lucru nu este vizibil doar în ceea ce privește costurile generale de exploatare, ci se răsplătește și din punct de vedere al sustenabilității.

Klüber Lubrication știe exact care sunt cerințele speciale ale industriei auto. Suntem în dialog constant cu producătorii de automobile și cu furnizorii acestora. Experții noștri sunt întotdeauna alături de dumneavoastră în calitate de consultanți și parteneri de dezvoltare, indiferent dacă fie că adaptați, reproiectați sau dezvoltați noi piese, componente sau sisteme complete.

Treceți pe la standul nostru și vorbiți cu specialiștii în domeniu pentru orice întrebare sau nelămurire aveți pentru aplicațiile dumneavoastră.

Vizitați pagina evenimentului pentru a afla mai multe detalii.

Interesat să aflați mai multe?

Vă rugăm completați acest formular.