Klüber Lubrication în cadrul IZB Wolfsburg | Confort de deplasare mai bun pentru toate simțurile dumneavoastră

Zgomotele nedorite, cum ar fi scârțâitul, nu numai că fac o călătorie mai puțin confortabilă, de asemenea, ele pot da mari bătăi de cap inginerilor care dezvoltă componente și prototipuri în industria auto, mai ales atunci când un lubrifiant adecvat pentru sursa de zgomot nu este ușor de găsit. În alte cazuri, ceea ce lipsește chiar înainte de SOP poate fi un lubrifiant inodor care prezintă, de asemenea, performanțe excelente.

La IZB din Wolfsburg, Klüber Lubrication va prezenta o varietate de produse și soluții care oferă un confort maxim la volan și o impresie de înaltă calitate, atrăgătoare pentru diversele simțuri ale șoferului și pasagerilor.

Vizitați-ne la standul nostru 4308 din sala 4 a IZB în perioada 11-13 octombrie, zilnic între orele 10:00 și 18:00.
 

Deplasare fără zgomot pe tot parcursul călătoriei

Pentru a-i ajuta pe clienții noștri să găsească un lubrifiant care să reducă zgomotul și care să se potrivească exact cu aplicațiile lor printre numeroasele puncte de frecare din interiorul mașinilor, am adunat mostre din cei mai buni 20 de lubrifianți într-un kit care să fie pregătit în orice moment. Toate detaliile relevante ale acestui kit pentru zgomotul auto vă vor fi explicate de către echipa noastră auto la standul nostru IZB.

Respirați adânc și mirosiți - nimic!

Un alt punct de atracție care va fi prezentat la IZB este unsoarea noastră specială Klübersynth LMI 44-42, care este clasificată ca fiind inodoră în conformitate cu VDA 270. Atunci când este utilizată în punctele de lubrifiere deschise din interiorul mașinilor care sunt expuse fluxului de aer, Klübersynth LMI 44-42 se caracterizează printr-un cuplu de rupere redus la temperaturi scăzute, asigurând în același timp un film lubrifiant fiabil pe o gamă largă de temperaturi de serviciu.

La IZB, echipa de la stand va răspunde, de asemenea, la toate întrebările referitoare la frecarea și uzura în interiorul mașinilor, precum și la toate celelalte puncte de frecare din autovehicule.

Nu ezitați să ne abordați!

Interesat să aflați mai multe?

Vă rugăm completați acest formular.