Gestionarea optimă a lubrifianților contribuie nemărginit la creșterea siguranței alimentare

Siguranța alimentară este o preocupare majoră pentru oamenii de pretutindeni. Nimeni nu dorește să consume alimente necorespunzătoare, care sunt alterate. Prin urmare, producătorii se asigură că toate bunurile lor sunt sigure pentru consum. Folosirea lubrifiantului adecvat pe tot parcursul procesării alimentelor este un prim pas de siguranță.

Siguranța alimentară este un factor critic pentru succesul afacerii dvs. Contaminarea produselor nu este doar costisitoare, dar poate, de asemenea, pune în pericol sănătatea consumatorilor, ducând la o pierdere semnificativă a reputației. O abordare foarte eficientă pentru menținerea siguranței alimentelor, dar care este deseori trecută cu vederea, este utilizarea unor lubrifianți de calitate înaltă, de grad alimentar.

Aflați mai multe în cadrul seminarului nostru web gratuit din 27 octombrie ora 14:00

Subiecte discutate:

  • Diversitatea industriei alimentare și aplicații solicitante ce trebuiesc deservite
  • Noțiuni de bază privind legislația în domeniu/ standarde GMP, HACCP, HALAL, KOSHER, NSF
  • Ce este MOSH MOAH; limite acceptate; posibile surse de contaminare; acțiuni proactive în vederea combaterii contaminării cu MOSH-MOAH
  • Gestionarea lubrifianților - cele mai bune practici
  • Documente necesare pentru pregătirea unui audit

Cui se adresează acest webinar?

 

Acest webinar se adresează managerilor de producție, managerilor de întreținere, managerilor de operațiuni, directorilor generali sau tuturor persoanelor interesate și implicate in producția alimentelor.

Interesat să aflați mai multe?

  • Claudiu Obreja

    Sales Coordinator

    0742357095

Vă rugăm completați acest formular.