Cu LubeRight®, lubrifianții noștri sunt aplicați în mod optim.

Cât de mult, când, ce - cu LubeRight®, un sistem de lubrifiere manuală RFID bazat pe calculator, absolut totul este documentat.

Cât de mult, când, ce - cu LubeRight®, un sistem de lubrifiere manuală RFID bazat pe calculator, absolut totul este documentat.

Un sistem de lubrifiere durabil și inovator, care ajută lubrifianții noștri speciali să dea cele mai bune rezultate!

Lubrifiantul potrivit, în locul potrivit, în cantitatea exactă necesară - cu sistemul de lubrifiere manuală LubeRight®, acest lucru este posibil.

LubeRight® oferă utilizatorului o imagine de ansamblu a tuturor lucrărilor de lubrifiere manuală și mai multă siguranță în timpul lucrărilor de întreținere. Sistemul identifică fiecare punct de lubrifiere și arată cantitatea corectă de unsoare care trebuie aplicată. Apoi livrează toate datele către software-ul asociat, confirmând fiecare punct de lubrifiere și împiedicând uitarea acestora. Riscul de oprire neplanificată este redus în mod eficient și sunteți pregătit pentru următorul audit.

Sistemul LubeRight® de la ASSALUB este format din:

  • Nipluri speciale cu transpondere RFID, care sunt atașate la punctele de lubrifiere. Fiecare transponder are un număr de identificare unic și, astfel, identifică în mod unic și permanent punctul de lubrifiere.
  • Aparat de măsurare a grăsimii cu cititor RFID; citește identitatea transponderului, afișează cantitatea de lubrifiant recomandată și raportează activitatea de lubrifiere efectuată către software.
  • Software care stochează toate datele privind punctele de lubrifiere și alertează atunci când punctele de lubrifiere sunt uitate. Hardware-ul LubeRight® poate, de asemenea, interopera cu alte programe software prin intermediul unei interfețe create.

Ce spun clienții:
Sistemul LubeRight MKII a fost implementat în două fabrici mari din cadrul companiei noastre din 2021.
Pe lângă faptul că ușurează munca operatorului, care primește specificațiile privind punctele de lubrifiere și cantitățile care trebuie operate prin intermediul contorului de grăsime, sistemul oferă o trasabilitate optimă a lucrărilor efectuate prin intermediul bazei de date.

Astfel, omisiunile sunt detectate imediat și nu duc la întreruperi neplanificate costisitoare. De asemenea, este ușor să se facă ajustări ale intervalelor și cantităților de lubrifiere în orice moment.

Günther Kind , Manager Projects & Autonomous Maintenance - SIG Combibloc GmbH Linnich

Beneficiile dumneavoastră:

  • Documentație completă a tuturor activităților de lubrifiere - de la planificare la execuție, perfect documentată pentru următorul audit și imposibil de manipulat.
  • Fiabilitate operațională maximă - nu mai este nevoie de relubrificări uitate sau ratate.
  • Planificarea flexibilă a forței de muncă - Sarcinile de lubrifiere pot fi efectuate cu ușurință fără a fi nevoie de o pregătire extinsă a angajaților.
  • Utilizarea durabilă a lubrifianților - fără nepotriviri de cantitate și risipă de lubrifiant.
  • Avantajos în industria alimentară și a băuturilor, în companiile farmaceutice și cosmetice și în alte companii din industria de procesare.
  • Succes cu lubrifianți speciali de la Klüber Lubrication

 

Distribuitorii noștri:

 

În toată lumea (cu excepția Austriei):
Ralf Kluschewski 
LUBRIMATIK GmbH - reprezentant ASSALUB 
e-mail: rk@lubrimatik.de

Pentru Austria:
Lukas Schulz
ss.LUBAC GmbH -reprezentant pentru Austria
e-mail: office@sslubac.com

Pentru întrebări despre lubrifianții noștri, vă rugăm să contactați partenerul Klüber Lubrication local:
Klüber Lubrication în întreaga lume

Interesat să aflați mai multe?

Vă rugăm completați acest formular.