Together beyond lubrication

Med spesialsmøremidler som hjelper deg å oppnå mer – med mindre miljøpåvirkning.

Innovativt og bærekraftig – vi finner løsninger for morgendagens behov.

Alt er i endring. Hver dag. Vi må holde følge. Konstant forbedring, alltid i utvikling.

Sagt og gjort. Vi er sammen på denne reisen og håndterer morgendagens utfordringer.

Innovasjon skjer ikke ved en tilfeldighet. Den er formet – av inspirasjon, kunnskap og erfaring. Vi skaper fremtiden med smøremidlene våre og fortsetter å produsere videre.

 Together beyond lubrication

play_arrow

Sammen skaper vi fremgang.

Vi beveger oss hele tiden fremover og utvikler nye ideer hver dag for å dekke kundenes behov – alt med tanke på fremtiden. Kunder av Klüber Lubrication forventer produkter av høyeste kvalitet – og det er vår oppgave å levere dette.

For å oppnå best mulig resultat skreddersyr vi løsninger for spesialsmøremidler for å dekke kundenes behov, med fokus på to viktige kjerneområder: innovasjon og bærekraft.

Med innovativ teknologi fremmer vi bærekraft og legger grunnlaget for en verden der industri og miljø går hånd i hånd. Miljøvern er det som motiverer oss til kontinuerlig produktutvikling – og det er kundene våre som får flest fordeler av det.   

Det er menneskene hos Klüber Lubrication som utgjør forskjellen.

Vi er alltid på jakt etter neste skritt og en bedre løsning. Det er det som driver oss. Derfor samler vi mennesker, teknologi og kunnskap fra alle mulige områder.

“Riktig sammensetning krever erfaring, kunnskap og inspirasjon.”

 

Muriel Mansier Ottavi | Salgsingeniør

Expertin Muriel Mansier Ottavi
 • Hvordan påvirker temaet bærekraft Muriel Mansier Ottavi?

  Jeg har vært salgsingeniør i Klüber Lubrication i et år og kan med full overbevisning si: Jeg har aldri før i min karriere jobbet for et selskap som setter så mye pris på personlig kunderådgivning. Jeg er imidlertid like stolt over at Klüber Lubrication ikke bare handler om å selge spesialsmøremidler til våre kunder, men også om å demonstrere visse verdier – spesielt når det gjelder bærekraft og ansvarlig ressursbruk.

  For meg er bærekraft uløselig knyttet til områdene innovasjon og digitalisering. Dette er fordi, fremfor alt, bruk av digitale teknologier gjør at vi kan bli mer bærekraftige og effektive. Dette spiller også en rolle i den pågående diskusjonen om et mulig forbud mot PFAS (per- og polyfluorerte kjemikalier). Hos Klüber jobber vi med å finne en erstatning for PFAS-molekyler for å gi mer miljøvennlige smøremidler. Dette er imidlertid bare ett av mange prosjekter som tydeliggjør at vi ønsker å flytte nye ting sammen for kundene våre.

  Bærekraft i å skape bedre produkter er noe jeg også driver med på fritiden. Fordi jeg er en lidenskapelig produsent av naturlige parfymer. Når jeg lager naturlige parfymer, jobber jeg med levende råvarer, i motsetning til syntetiske stoffer. Jeg bruker kun eteriske oljer og absolutte stoffer. Jeg bringer denne lidenskapen for naturlighet og autentisitet til mitt arbeid i Klüber hver dag for å skape bedre, mer bærekraftige produkter som til slutt gir reell verdi til kundene våre.

   

“Det kreves erfaring og nøyaktighet for å oppnå resultater av høy kvalitet.”

 

Thomas Malachowski | Distriktssjef for salg

Expert Thomas Malachowski
 • What does it mean for Thomas Malchowski to be a part of Klüber Lubrication?

  I løpet av mine 25 år hos Klüber Lubrication har jeg vært vitne til utviklingen av våre innovative og bærekraftige smøremiddelløsninger. Jeg er spesielt stolt av våre vannbaserte spesialsmøremidler, som vi bruker for å bevise at «miljøvern og økonomisk suksess ikke er motsetninger».

  Det er akkurat det som er viktig for meg i min rolle i forretningsutvikling, fordi jeg ønsker å ‘proaktivt nærme meg kunder’ og vise dem våre ‘nye veier’. Hos Klüber Lubrication ser vi «utenfor boksen» for å utvikle innovative løsninger som støtter våre kunder i deres søken etter mer effektivitet og samtidig høyere bærekraft.

  Hobbyen min som birøkter har inspirert meg spesielt, siden jeg også i min omgang med bier ser hvor elementær effektivitet og forsiktig håndtering av råvarer er. Og dette prinsippet finner jeg også i Klüber Lubrication, hvor vi handler «med maksimal effektivitet og minimalt med avfall». Som en bipopulasjon streber vi etter å bruke ressursene våre proaktivt og ser alltid etter forbedringer som vi deretter kan dele med kundene våre. ‘Together beyond lubrication’ – altså sammen med kundene våre – det er det som gjør oss spesielle!

   

“Vi elsker å samle ferdigheter og erfaringer for å yte vårt beste.”

 

Angélica do Espirito Santo | Leder for controlling

Expert Angélica do Espirito Santo
 • Hvilken rolle spiller digitalisering for Angélica do Espirito Santo?

  Jeg har vært leder for Financial Controlling i Klüber Lubrication i to år nå. Min hovedoppgave er å levere økonomiske løsninger for alle områder av selskapet vårt, noe som krever tett samarbeid med eksperter fra et bredt spekter av avdelinger. Spesielt digitalisering preger arbeidet mitt, og det på en positiv måte. Digitale teknologier gjør oss ikke bare mye mer effektive, men også til å tilby kundene våre akkurat de løsningene de trenger og som vil hjelpe dem å komme videre.

  Å hjelpe kundene våre fremover – dette er hva vi ønsker å gjøre også når det gjelder bærekraft: vi støtter kundene våre i å bli mer energieffektive ved å tilby dem innovative og tilpassede produkter som er perfekt skreddersydd til deres økonomiske evner. For eksempel har vi i samarbeid med våre IT- og logistikkteam utviklet en ny lagerløsning som er både mer presis og mer effektiv, slik at kundene kan finne det de trenger enda raskere.

  På fritiden vier jeg meg til teatret, hvor jeg ikke bare spiller selv, men også regisserer skuespill. Regi på scenen og jobben min i Klüber Lubrication har mye til felles: både når jeg jobber med et teaterstykke og i Financial Controlling, må jeg raskt gjenkjenne folks talenter og tildele dem passende roller. Dessuten krever hobbyen og jobben min kreativitet i like deler, da jeg ønsker å tilby både seere og våre kunder noe ekstraordinært og banebrytende.

   

“Når vi kombinerer alle ferdighetene våre, setter vi kursen mot gjensidig suksess.”

 

Andreas Berg | Leder for støttesystemer

Expert Andreas Berg
 • Hvordan opplever Andreas Berg digitaliseringen hos Klüber Lubrication?

  I tillegg til de salgsrelaterte IT-systemene som SAP og nettbutikken, er jeg også ansvarlig for introduksjonen av digitale innovasjoner innen Salg og kundeservice, og jeg har forsøkt å bygge bro mellom våre kunders behov og innovative IT-teknologier i 18 år og gir dem best mulig tilgang til våre forskjellige produkter og tjenester. Jeg er veldig stolt over at vi i den hektiske verden av digitale teknologier ikke følger alle trender, men bare implementerer teknologier som gir reell verdi for kundene våre når det gjelder bærekraft og effektivitet.

  Til tross for all avansert teknologi, er det ekstremt viktig for oss at den personlige kontakten med våre kunder fortsetter å opprettholdes. Teknologiinnovasjoner hos Klüber Lubrication erstatter ikke mennesker, men støtter dem. For eksempel bruker vi en e-postrobot som sorterer kundenes meldinger – men hver melding til kundene våre er skrevet av en ansatt og ikke automatisk generert av en AI.

  På fritiden er seiling min lidenskap. Å manøvrere på båten minner meg ofte om arbeidet mitt hos Klüber Lubrication: I likhet med den digitale verden må du håndtere skiftende forhold raskt og tilpasse deg med smidighet på vannet. Men for meg er seiling også den perfekte balansen til jobben min, da jeg får hodet fritt og får ny energi på vannet og i naturen.

   

“Vi tar tak i morgendagens utfordringer – og skaper løsninger som gjør en forskjell i dag.”

 

Kranthi Chitithoti | Regionssjef for digital virksomhet

Expert Kranthi Chitithoti
 • Hvilken rolle spiller fremgang og innovasjon i Kranthi Chitihotis arbeid?

  Fremgang og innovasjon — ingen områder representerer disse begrepene bedre enn feltet digitale løsninger. Ved å utvikle en fremtidsrettet plattform med et bredt spekter av digitale teknologier, har Klüber Lubrication vært i stand til å oppnå betydelige forbedringer i vår produkt- og tjenesteportefølje for våre kunder de siste årene: Våre kunder drar nytte av høyere energieffektivitet, redusert nedetid i produksjonen, bedre åpenhet og kontroll i prosesser samt betydelig reduserte kostnader — og alt dette er databasert og målbart. I min Digital Business-avdeling er vi imidlertid ikke glade for å hvile på tidligere suksesser. Tro mot mottoet «Learning fast, changing faster» utvikler vi hele tiden våre digitale teknologier slik at vi kan fortsette å tilby våre kunder de mest effektive løsningene i fremtiden. Med vår brede ekspertise, innovative produkter og kompetente partnerskap er vi den ideelle partneren for å gi våre kunder omfattende støtte.

   

Innovasjon er en del av vårt DNA

Innovasjonskulturen vår er basert på tiårs erfaring som smøremiddelspesialist og en tydelig forståelse av kundenes behov. Innovasjon skjer ikke når du holder deg på stedet hvil – det skjer når du tenker på morgendagens behov, i dag.

Spesialistene våre utvider kunnskapen sin ved hjelp av metoder og teknikker som gjør det enklere å identifisere og forstå markedets og kundenes behov, og så omsettes disse behovene til målbar nytteverdi. Vår streben etter innovasjon gjenspeiles i stor grad i engasjementet til våre ansatte, hvorav 200 jobber forsknings- og utviklingsavdelingen. Med 13 laboratorier over hele verden, 10 FoU-anlegg og mer enn 110 testbenker er vi en ekte innovasjonspådriver.

Har innovasjonskulturen vår vekket interessen din? Hvis du vil ha mer informasjon om innovasjon og om hvordan Klüber Lubrication utvikler teknologi som gir mange forskjellige fordeler, kan du gå inn her: Innovasjon hos Klüber Lubrication.

Mer effektiv, mer helhetlig – vi hjelper deg med å nå bærekraftsmålene

Reduserte kostnader og økt effektivitet takket være lavere forbruk av smøremidler og økonomisk dosering, samt lavere energibehov takket være lave friksjonskoeffisienter for reduserte CO2-utslipp: Hos Klüber Lubrication går bærekraft og miljøvern hånd i hånd med produktivitet og lønnsomhet.

Vi hjelper kundene våre med å opptre ansvarlig når det gjelder mennesker og natur. For de mange industrielle bruksområdene der smøremidler kan komme i kontakt med miljøet, tilbyr vi biologisk nedbrytbare, miljøvennlige spesialsmøremidler som er sertifisert i henhold til internasjonale standarder.

Vi forbedrer også bærekraften når vi utvikler nye produkter og tjenester eller endrer de eksisterende – og vi gjør dette i hele verdikjeden: fra råvarer, prosessering og emballering til kundefordeler og styring av produktets livssyklus.

Med kunnskapen vår tilbyr vi kundene våre støtte over hele verden – og vi mister aldri fokuset på miljø, forsyningssikkerhet og ressursbevaring.

Vil du vite mer om bærekraftkonseptene våre og de miljøvennlige spesialsmøremidlene? Benytt anledningen til å besøke nettstedet vårt Bærekraft hos Klüber Lubrication.

Tjenester for økt produktivitet: få mest mulig ut av de beste smøremidlene

Partnerskapet med kundene våre strekker seg langt utover det å tilby toppmoderne spesialsmøremidler. År etter år jobber vi for å spare millioner av euro for kundene våre under mantraet: skreddersydd, målbart og bærekraftig.

Som servicepartner hjelper vi deg med å øke effektiviteten i driften og spare energi. Vi setter søkelyset på mulighetene for å redusere smøremiddelforbruket og hjelper deg med å redusere antall havarier, forlenge vedlikeholdsintervallene og forbedre produksjonssystemets samlede ytelse. Og enda bedre: Nesten alle bransjer kan ha nytte av det. Finn ut mer om tjenestene våre innen Total Productive Management.

Vil du gjerne vite mer?

Fyll inn dette skjemaet.