Together beyond lubrication

Erikoisvoiteluaineilla, jotka auttavat sinua saavuttamaan enemmän – pienemmällä ympäristövaikutuksella.

Innovatiivinen ja vastuullinen – löydämme ratkaisuja huomisen vaatimuksiin.

Kaikki muuttuu. Joka päivä. Meidän on pysyttävä ajan tasalla. Parannettava toimintaamme jatkuvasti, kuljettava aina eteenpäin.

Sanottu ja tehty. Olemme yhdessä tällä matkalla ja hallitsemme huomisen haasteet.

Innovaatiot eivät tapahdu sattumalta. Ne muodostuvat – inspiraatiosta, tiedosta ja kokemuksesta. Liikutamme tulevaisuutta voiteluaineillamme ja jatkamme kulkuamme eteenpäin.

Together beyond lubrication

play_arrow

Yhdessä me edistämme kehitystä.

Liikumme jatkuvasti eteenpäin ja kehitämme joka päivä uusia ideoita asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi tulevaisuutta silmällä pitäen. Klüber Lubricationin asiakkaat odottavat korkealaatuisia tuotteita – ja meidän tehtävämme on tarjota niitä.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi räätälöimme erikoisvoiteluaineratkaisumme vastaamaan asiakkaidemme täsmällisiä tarpeita. Räätälöinnissä keskitymme kahteen keskeiseen ydinalueeseen: innovointiin ja kestävään kehitykseen.

Innovatiivisen teknologian avulla edistämme vastuullisuutta ja luomme perustan maailmalle, jossa teollisuus ja ympäristö kulkevat käsi kädessä. Ympäristönsuojelu motivoi meitä kehittämään tuotteitamme jatkuvasti – ja asiakkaamme hyötyvät siitä eniten.

Klüber Lubricationin ihmiset ovat ratkaiseva tekijä

Etsimme aina seuraavaa askelta ja parempaa ratkaisua. Tämä voima ajaa meitä eteenpäin. Sen vuoksi kokoamme yhteen ihmisiä, teknologioita ja tietoa kaikilta eri aloilta.

“Oikea kokoonpano vaatii kokemusta, tietoa ja inspiraatiota.”

 

Muriel Mansier Ottavi | Myynti-insinööri

Expertin Muriel Mansier Ottavi
 • Miten kestävän kehityksen aihe vaikuttaa Muriel Mansier Ottaviin?

  Olen työskennellyt myynti-insinöörinä Klüber Lubricationilla vuoden ja voin sanoa täysin vakuuttavasti: En ole koskaan aiemmin työskennellyt yrityksessä, joka arvostaa niin paljon henkilökohtaista asiakasneuvontaa. Olen yhtä ylpeä myös siitä, että Klüber Lubrication ei tarkoita vain erikoisvoiteluaineiden myyntiä asiakkaillemme, vaan myös tiettyjen arvojen osoittamista – erityisesti kestävän kehityksen ja resurssien vastuullisen käytön kannalta.

  Minulle kestävä kehitys liittyy erottamattomasti innovaation ja digitalisaation osa-alueisiin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että digitaalisten teknologioiden käyttö mahdollistaa kestävämmän ja tehokkaamman kehityksen. Tämä vaikuttaa myös meneillään olevaan keskusteluun PFAS:n (per- ja polyfluoratut alkyyliyhdisteet) mahdollisesta kiellosta. Työskentelemme Klüberillä löytääksemme PFAS-molekyylit korvaavat, ympäristöystävällisemmät voiteluaineet. Tämä on kuitenkin vain yksi monista projekteista, jotka tekevät selväksi, että haluamme viedä uusia asioita eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  Kestävä kehitys parempien tuotteiden luomisessa on asia, johon pyrin myös vapaa-ajallani, koska olen intohimoinen luonnollisten hajuvesien valmistaja. Luonnollisia hajuvesiä luotaessa työskentelen luonnonmukaisilla raaka-aineilla synteettisten aineiden sijaan. Käytän vain eteerisiä öljyjä. Tuon intohimon luonnollisuutta ja aitoutta kohtaan työhöni Klüberillä joka päivä luodakseni parempia, kestävämpiä tuotteita, jotka viime kädessä tuovat todellista arvoa asiakkaillemme.

   

“Laadukkaiden tulosten saavuttaminen vaatii kokemusta ja huolellisuutta.”

 

Thomas Malachowski | Myyntialuepäällikkö

Expert Thomas Malachowski
 • Mitä tarkoittaa Thomas Malchowskille olla osa Klüber Lubricationia?

  25 vuoden aikana Klüber Lubricationilla olen nähnyt omakohtaisesti innovatiivisten ja kestävien voiteluaineratkaisujemme kehitystä. Olen erityisen ylpeä vesipohjaisista erikoisvoiteluaineistamme, joilla todistamme, että "ympäristönsuojelu ja taloudellinen menestys eivät ole vastakohtia".

  Juuri tämä on minulle tärkeää roolissani liiketoiminnan kehittämisessä, koska haluan "proaktiivisesti lähestyä asiakkaita" ja näyttää heille "uudet polkumme". Klüber Lubricationilla katsomme "laatikon ulkopuolelle" kehittääksemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaitamme heidän etsiessään lisää tehokkuutta ja samalla parempaa kestävyyttä.

  Harrastukseni mehiläistenhoitajana on inspiroinut minua erityisesti, koska mehiläisten kanssa tekemisissäni näen kuinka elementtitasolla tehokasta ja huolellista raaka-aineiden käsittely on. Löydän tämän periaatteen myös Klüber Lubricationilla, jossa toimimme "maksimaalisella tehokkuudella ja mahdollisimman vähällä määrällä jätettä". Mehiläispopulaation tavoin pyrimme käyttämään resurssejamme ennakoivasti ja etsimään aina parannuksia, jotka voimme sitten jakaa asiakkaidemme kanssa. ”Together beyond lubrication” – eli yhdessä asiakkaidemme kanssa – se tekee meistä erityisiä!

   

“Intohimonamme on taitojemme ja kokemustemme yhdistäminen parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.”

 

Angélica do Espirito Santo | Controller-päällikkö

Expert Angélica do Espirito Santo
 • Minkälaista roolia digitalisaatio esittää Angélica do Espirito Santolle?

  Olen toiminut Klüber Lubricationin taloushallinnon johtajana nyt kaksi vuotta. Päätehtäväni on tarjota taloudellisia ratkaisuja yrityksemme kaikille osa-alueille, mikä edellyttää tiivistä yhteistyötä useiden eri osastojen asiantuntijoiden kanssa. Erityisesti digitalisaatio muokkaa työtäni, ja positiivisella tavalla. Digitaalisten teknologioiden ansiosta voimme paitsi olla paljon tehokkaampia, myös tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemiaan ratkaisuja, jotka auttavat heitä eteenpäin.

  Autamme asiakkaitamme etenemään – tätä haluamme tehdä myös kestävyyden suhteen: tuemme asiakkaitamme energiatehokkuuden lisäämisessä tarjoamalla heille innovatiivisia ja räätälöityjä tuotteita, jotka on räätälöity täydellisesti heidän taloudellisiin mahdollisuuksiinsa. Esimerkiksi yhteistyössä IT- ja logistiikkatiimiemme kanssa olemme kehittäneet uuden varastoratkaisun, joka on sekä tarkempi että tehokkaampi ja jonka avulla asiakkaat löytävät tarvitsemansa entistä nopeammin.

  Vapaa-ajallani omistaudun teatterille, jossa en vain näyttele, vaan myös ohjaan näytelmiä. Lavaohjauksella ja työlläni Klüber Lubricationilla on paljon yhteistä: sekä näytelmän parissa että talousohjauksessa minun on tunnistettava nopeasti ihmisten kyvyt ja jaettava heille sopivat roolit. Lisäksi harrastukseni ja työni vaativat tasavertaisesti luovuutta, sillä haluan tarjota sekä katsojille että asiakkaille jotain poikkeuksellista ja uraauurtavaa.

“Kaikkien taitojemme yhdistäminen johdattaa yhteiseen menestykseen.”

 

Andreas Berg | Tukijärjestelmäpäällikkö

Expert Andreas Berg
 • Miten Andreas Berg kokee digitalisaation Klüber Lubricationissa?

  Vastaan myyntiin liittyvien IT-järjestelmien, kuten SAP:n ja verkkokaupan, lisäksi myös digitaalisten innovaatioiden käyttöönotosta myyntiin ja asiakaspalveluun, ja olen pyrkinyt kuromaan umpeen asiakkaidemme tarpeiden ja innovatiivisten IT-tekniikoiden välistä kuilua 18 vuoden ajan ja tarjoamaan heille parhaan mahdollisen pääsyn monipuolisiin tuotteisiimme ja palveluihimme. Olen erittäin ylpeä siitä, että digitaalisten teknologioiden nopeatempoisessa maailmassa emme seuraa jokaista trendiä, vaan otamme käyttöön vain teknologioita, jotka tuovat asiakkaillemme todellista arvoa kestävän kehityksen ja tehokkuuden kannalta.

  Kaikista edistyneistä teknologioista huolimatta meille on erittäin tärkeää, että henkilökohtainen kontakti asiakkaisiimme säilyy edelleen. Klüber Lubricationin teknologiainnovaatiot eivät korvaa ihmisiä, vaan tukevat heitä. Käytämme esimerkiksi sähköpostibottia, joka lajittelee asiakkaidemme viestit – mutta jokainen asiakkaillemme lähettämä viesti on työntekijän kirjoittama, eikä tekoäly ole automaattisesti sitä luonut.

  Vapaa-ajalla purjehdus on intohimoni. Veneessä ohjaaminen tuo usein mieleen työni Klüber Lubricationilla: Kuten digitaalisessa maailmassa, sinun on selviydyttävä nopeasti muuttuvista olosuhteista ja sopeuduttava ketterästi vedessä. Mutta minulle purjehdus on myös täydellinen tasapaino työhöni, kun saan pääni vapaaksi ja virkistelen itseäni vedessä ja luonnossa.

   

“Huomisen haasteiden hyväksymistä – ja sellaisten ratkaisujen luomista, joilla on merkitystä jo tänään.”

 

Kranthi Chitithoti | Digitaalisen liiketoiminnan aluepäällikkö

Expert Kranthi Chitithoti
 • Mikä rooli edistymisellä ja innovaatiolla on Kranthi Chitihotin työssä?

  Edistystä ja innovaatioita – mikään alue ei edusta näitä termejä paremmin kuin digitaalisten ratkaisujen ala. Kehittämällä tulevaisuuteen suuntautuvan alustan, jossa on laaja valikoima digitaalisia teknologioita, Klüber Lubrication on pystynyt viime vuosina saavuttamaan merkittäviä parannuksia asiakkaillemme tarjottavassa tuote- ja palveluvalikoimassa: Asiakkaamme hyötyvät korkeammasta energiatehokkuudesta, seisokkien vähenemisestä tuotannossa, paremmasta läpinäkyvyydestä ja paremmasta prosessien hallinnasta sekä huomattavasti pienentyneistä kustannuksista – ja kaikki tämä on tietopohjaista ja mitattavissa. Digitaalisen liiketoiminnan osastolla emme kuitenkaan ole iloisia voidessamme levätä aiempien onnistumistemme varassa. Tunnuslauseemme "Opi nopeasti, muuttuessa nopeammin" mukaisesti kehitämme jatkuvasti digitaaliteknologiaamme, jotta voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme tehokkaimpia ratkaisuja. Laajan asiantuntemuksemme, innovatiivisten tuotteidemme ja osaavien kumppanuuksien ansiosta olemme ihanteellinen kumppani tarjoamaan asiakkaillemme kattavaa tukea.

  Sertifioituna joogaohjaajana, jolla on yli 15 vuoden kokemus käytännöstä ja filosofiasta, Kranthin on tärkeää etsiä uusia keinoja nähdä tämä maailma ja omaksua kaikki, mitä elämällä on tarjottavanaan. Hänen päivittäinen joogaharjoittelunsa auttaa häntä rauhoittamaan mielensä ja lähestymään tilannetta kuin tilannetta selkein ajatuksin ja puhtain aikein. Se auttaa edistämään myös tutkimisen henkeä, kriittistä ajattelua ja jatkuvaa oppimista, jotka ovat keskeisiä hänen työ- ja henkilökohtaisessa elämässään.

   

Innovointi on osa DNA:tamme

Innovointikulttuurimme perustuu vuosikymmenten kokemukseen voiteluaineasiantuntijana ja asiakkaidemme tarpeiden erityislaatuiseen tuntemukseen. Innovaatioita ei synny, kun pitäydytään vallitsevassa tilanteessa – niitä syntyy, kun ajatellaan huomisen vaatimuksia jo tänään.

Asiantuntijamme laajentavat tietämystään erilaisten menetelmien ja tekniikoiden avulla, jotta he voivat paremmin tunnistaa ja ymmärtää markkinoiden ja asiakkaidemme tarpeita ja muuntaa nämä tarpeet mitattavaksi hyödyksi. Pyrkimyksemme innovointiin näkyy suurelta osin työntekijöidemme sitoutumisessa – heistä 200 työskentelee pelkästään tutkimus- ja tuotekehitysosastolla. Meillä on 13 laboratoriota eri puolilla maailmaa, 10 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa harjoittavaa toimipistettä ja yli 110 testipenkkiä, joten olemme todellinen innovointivoima.

Onko innovointikulttuurimme herättänyt kiinnostuksesi? Lisätietoja innovoinnista ja siitä, miten Klüber Lubrication kehittää teknologiaa, joka tarjoaa monia erilaisia etuja, saat käymällä osoitteessa Klüber Lubricationin innovointi.

Tehokkaampaa, kokonaisvaltaisempaa – me autamme sinua saavuttamaan kestävän kehityksen mukaiset tavoitteesi

Alhaisemmat kustannukset ja tehokkuuden lisääntyminen vähäisemmän voiteluaineen kulutuksen ja taloudellisen annostelun ansiosta sekä pienempi energiantarve alhaisen kitkakertoimen ansiosta hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi: Klüber Lubricationilla kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu kulkevat käsi kädessä tuottavuuden ja kannattavuuden kanssa.

Autamme asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti ihmisiä ja luontoa kohtaan. Moniin teollisiin käyttötarkoituksiin, joissa voiteluaineet voivat joutua kosketuksiin ympäristön kanssa, tarjoamme biohajoavia, ympäristöystävällisiä erikoisvoiteluaineita, jotka on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaisesti.

Parannamme toimintamme vastuullisuutta myös aina, kun kehitämme uusia tuotteita ja palveluita tai muutamme olemassa olevia – ja teemme näin koko lisäarvoketjussa: raaka-aineista, jalostuksesta ja pakkaamisesta aina asiakkaan saamiin etuihin ja elinkaaren hallintaan.

Tarjoamme asiakkaillemme osaamisemme avulla tukea kaikkialla maailmassa – emmekä koskaan unohda ympäristöä, toimitusvarmuutta ja resurssien säästämistä.

Haluatko kuulla lisää kestävän kehityksen mukaisista konsepteistamme ja ympäristöystävällisistä erikoisvoiteluaineistamme? Käytä tilaisuutta hyväksesi ja käy verkkosivuillamme Kestävä kehitys Klüber Lubricationilla.

Palvelut tuottavuuden parantamiseksi: ota kaikki irti parhaista voiteluaineistamme

Kumppanuus asiakkaidemme kanssa ulottuu paljon pidemmälle kuin vain huipputason erikoisvoiteluaineiden tarjoamiseen. Pyrimme vuodesta toiseen saavuttamaan miljoonien eurojen säästöt asiakkaillemme, ja kaikki tämä tapahtuu seuraavan mantran mukaisesti: räätälöityä, mitattavissa olevaa ja vastuullista.

Palvelukumppanina autamme sinua tehostamaan toimintaasi ja säästämään energiaa. Tuomme esiin mahdollisuuksia voiteluaineiden kulutuksen vähentämiseen ja autamme sinua varmistamaan, että rikkoutumiset vähenevät, huoltovälit pitenevät ja tuotantojärjestelmän kokonaissuorituskyky paranee. Ja mikä parasta: lähes kaikki toimialat voivat hyötyä siitä. Lue lisää Total Productive Management -palveluistamme.

Haluatko tietää lisää?

Täytä tämä lomake.