Together beyond lubrication

Med specialsmøremidler, der hjælper dig med at opnå mere – med mindre miljøpåvirkning.

Innovative og bæredygtige – vi finder løsninger til morgendagens krav.

Alt er under forandring. Hver dag. Vi er nødt til at følge med. Bliv hele tiden bedre, bevæg dig altid fremad.

Sagt og gjort. Sammen er vi på denne rejse og mestrer morgendagens udfordringer.

Innovation sker ikke tilfældigt. Den er formet – af inspiration, viden og erfaring. Vi flytter fremtiden med vores smøremidler og fortsætter med at gå forrest.

Together beyond lubrication

play_arrow

Sammen driver vi fremskridtet.

Vi bevæger os altid fremad og udvikler nye ideer hver dag for at imødekomme vores kunders behov, alt sammen med et øje på fremtiden. Klüber Lubrications kunder forventer produkter af højeste kvalitet - og det er vores mission at levere dem.

For at opnå de bedste resultater skræddersyr vi vores specialsmøremiddelløsninger, så de opfylder vores kunders nøjagtige behov med fokus på to vigtige kerneområder: innovation og bæredygtighed.

Med innovativ teknologi fremmer vi bæredygtighed og lægger grunden til en verden, hvor industri og miljø går hånd i hånd. Beskyttelse af miljøet er det, der motiverer os til løbende at udvikle vores produkter – og det er vores kunder, der får mest ud af det.   

Det er folkene hos Klüber Lubrication, der gør forskellen.

Vi er altid på jagt efter det næste skridt og en bedre løsning. Det er det, der driver os. Det er derfor, vi samler mennesker, teknologier og viden fra alle mulige områder.

“Den rigtige sammensætning kræver erfaring, viden og inspiration.”

 

Muriel Mansier Ottavi | Salgsingeniør

Expertin Muriel Mansier Ottavi
 • Hvordan påvirker emnet bæredygtighed Muriel Mansier Ottavi?

  Jeg har været salgsingeniør hos Klüber Lubrication i et år og kan med fuld overbevisning sige: Jeg har aldrig før i min karriere arbejdet for en virksomhed, der værdsætter personlig kunderådgivning så meget. Jeg er dog lige så stolt over, at Klüber Lubrication ikke kun handler om at sælge specielle smøremidler til vores kunder, men også om at demonstrere bestemte værdier – især i forhold til bæredygtighed og ansvarlig brug af ressourcer.

  For mig er bæredygtighed uløseligt forbundet med områderne innovation og digitalisering. Det skyldes frem for alt, at brugen af digitale teknologier giver os mulighed for at blive mere bæredygtige og effektive. Dette spiller også en rolle i den aktuelle diskussion om et muligt forbud mod PFAS (per- og polyfluorerede kemikalier). Hos Klüber arbejder vi på at finde en erstatning for PFAS-molekyler for at give mere miljøvenlige smøremidler. Dette er dog blot et af mange projekter, der tydeliggør, at vi gerne vil flytte nye ting sammen for vores kunder.

  Bæredygtighed i skabelsen af bedre produkter er noget, som jeg også forfølger i min fritid. Fordi jeg er en passioneret skaber af naturlige parfumer. Når jeg laver naturlige parfumer, arbejder jeg med levende råvarer, i modsætning til syntetiske stoffer. Jeg bruger kun æteriske olier og absolutte stoffer. Jeg bringer denne passion for naturlighed og autenticitet til mit arbejde hos Klüber hver dag for at skabe bedre, mere bæredygtige produkter, der i sidste ende leverer reel værdi til vores kunder.

   

“Det kræver erfaring og omhu at skabe resultater af høj kvalitet.”

 

Thomas Malachowski | Distriktschef for salg

Expert Thomas Malachowski
 • Hvad betyder det for Thomas Malchowski at være en del af Klüber Lubrication?

  I mine 25 år hos Klüber Lubrication har jeg været vidne til udviklingen af vores innovative og bæredygtige smøremiddelløsninger. Jeg er især stolt af vores vandbaserede specialsmøremidler, som vi bruger til at bevise, at ’miljøbeskyttelse og økonomisk succes ikke er modsætninger’.

  Det er netop det, der er vigtigt for mig i min rolle inden for forretningsudvikling, for jeg vil ’proaktivt henvende mig til kunder’ og vise dem vores ’nye veje’. Hos Klüber Lubrication kigger vi ’ud af boksen’ for at udvikle innovative løsninger, der støtter vores kunder i deres søgen efter mere effektivitet og samtidig højere bæredygtighed.

  Min hobby som biavler har især inspireret mig, da jeg også i min omgang med bier ser, hvor elementær effektivitet og omhyggelig håndtering af råvarer er. Og det princip finder jeg også i Klüber Lubrication, hvor vi handler 'med maksimal effektivitet og minimalt spild'. Som en bipopulation stræber vi efter at bruge vores ressourcer proaktivt og leder altid efter forbedringer, som vi derefter kan dele med vores kunder. ’Together beyond lubrication’ – altså sammen med vores kunder – det er det, der gør os specielle!

   

“At bringe vores færdigheder og erfaringer sammen for at yde vores bedste – det er det, vi elsker.”

 

Angélica do Espirito Santo | Leder af Controlling

Expert Angélica do Espirito Santo
 • Hvilken rolle spiller digitalisering for Angélica do Espirito Santo?

  Jeg har været chef for Financial Controlling hos Klüber Lubrication i to år nu. Min hovedopgave er at levere økonomiske løsninger til alle områder af vores virksomhed, hvilket kræver et tæt samarbejde med eksperter fra en bred vifte af afdelinger. Især digitalisering præger mit arbejde, og det på en positiv måde. Digitale teknologier gør os ikke kun i stand til at være meget mere effektive, men også til at tilbyde vores kunder netop de løsninger, de har brug for, og som vil hjælpe dem videre.

  At hjælpe vores kunder med at komme videre - det er det, vi også vil gøre, når det kommer til bæredygtighed: Vi støtter vores kunder i at blive mere energieffektive ved at tilbyde dem innovative og skræddersyede produkter, der er perfekt skræddersyet til deres økonomiske formåen. For eksempel har vi i samarbejde med vores it- og logistikteam udviklet en ny lagerløsning, der både er mere præcis og mere effektiv, så kunderne endnu hurtigere kan finde det, de har brug for.

  I min fritid helliger jeg mig selv til teatret, hvor jeg ikke kun optræder selv, men også instruerer skuespil. Instruktion på scenen og mit job hos Klüber Lubrication har meget til fælles: Både når jeg arbejder på et teaterstykke og i Financial Controlling, skal jeg hurtigt genkende folks talenter og tildele dem passende roller. Desuden kræver min hobby og job kreativitet i lige dele, da jeg vil tilbyde både seere og vores kunder noget ekstraordinært og banebrydende.

   

“Når vi bringer alle vores færdigheder sammen, sætter vi kursen mod fælles succes.”

 

Andreas Berg | Leder af Supportsystemer

Expert Andreas Berg
 • Hvordan oplever Andreas Berg digitaliseringen hos Klüber Lubrication?

  Udover de salgsrelaterede it-systemer som SAP og onlineshoppen er jeg også ansvarlig for introduktionen af digitale innovationer inden for Salg og Kundeservice, og jeg har forsøgt at bygge bro mellem vores kunders behov og innovative IT-teknologier i 18 år og give dem den bedst mulige adgang til vores forskellige produkter og tjenester. Jeg er meget stolt af, at vi i den hurtige verden af digitale teknologier ikke følger alle trends, men kun implementerer teknologier, der bringer reel værdi til vores kunder med hensyn til bæredygtighed og effektivitet.

  På trods af alle avancerede teknologier er det ekstremt vigtigt for os, at den personlige kontakt med vores kunder fortsat opretholdes. Teknologiske innovationer hos Klüber Lubrication erstatter ikke mennesker, men støtter dem. For eksempel bruger vi en e-mail-bot, der sorterer vores kunders beskeder - men hver besked til vores kunder er skrevet af en medarbejder og ikke automatisk genereret af en AI.

  I min fritid er sejlads min passion. Manøvrering på båden minder mig ofte om mit arbejde hos Klüber Lubrication: I lighed med den digitale verden skal du håndtere skiftende forhold hurtigt og tilpasse dig med smidighed på vandet. Men for mig er sejlads også den perfekte balance til mit job, da jeg får hovedet fri og får ny energi på vandet og i naturen.

   

“Acceptere morgendagens udfordringer – og skabe løsninger, der gør en forskel i dag.”

 

Kranthi Chitithoti | Regional chef for digital forretning

Expert Kranthi Chitithoti
 • Hvilken rolle spiller fremskridt og innovation i Kranthi Chitihotis arbejde?

  Fremskridt og innovation — intet område repræsenterer disse udtryk bedre end feltet for digitale løsninger. Ved at udvikle en fremadskuende platform med en bred vifte af digitale teknologier har Klüber Lubrication været i stand til at opnå væsentlige forbedringer i vores produkt- og serviceportefølje for vores kunder i de senere år: Vores kunder nyder godt af højere energieffektivitet, reduceret nedetid i produktionen, bedre gennemsigtighed og kontrol i processer samt væsentligt reducerede omkostninger — og alt dette er databaseret og målbart. I min Digital Business-afdeling er vi dog ikke glade for at hvile på vores tidligere succeser. Tro mod mottoet "Learning fast, changing faster" udvikler vi konstant vores digitale teknologier, så vi også i fremtiden kan tilbyde vores kunder de mest effektive løsninger. Med vores brede ekspertise, innovative produkter og kompetente partnerskaber er vi den ideelle partner til at give vores kunder en omfattende support.

   

Innovation er en del af vores DNA

Vores innovationskultur er baseret på årtiers erfaring som smøremiddelspecialist og en klar forståelse af vores kunders behov. Innovation sker ikke, når man holder sig til status quo – den kommer, når man tænker på morgendagens krav i dag.

Vores specialister udvider deres viden gennem metoder og teknikker for bedre at kunne identificere og forstå markedets og vores kunders behov og omsætte disse behov til målbar nytteværdi. Vores stræben efter innovation ses i høj grad i engagementet hos vores medarbejdere, hvoraf 200 arbejder i forsknings- og udviklingsafdelingen alene. Med 13 laboratorier over hele verden, 10 steder for forskning og udvikling og mere end 110 testbænke er vi en sand drivkraft for innovation.

Har vores innovationskultur vækket din interesse? For mere information om innovation, og hvordan Klüber Lubrication udvikler teknologi, der giver mange forskellige fordele, besøg: Innovation hos Klüber Lubrication.

Mere effektiv, mere holistisk – vi hjælper dig med at nå dine bæredygtighedsmål

Reducerede omkostninger og øget effektivitet takket være lavere smøremiddelforbrug og økonomisk dosering, samt lavere energibehov takket være lave friktionskoefficienter for reduceret CO2-udledning: Hos Klüber Lubrication går bæredygtighed og miljøbeskyttelse hånd i hånd med produktivitet og rentabilitet.

Vi hjælper vores kunder med at handle ansvarligt, når det gælder mennesker og natur. Til de mange industrielle anvendelser, hvor smøremidler kan komme i kontakt med miljøet, tilbyder vi bionedbrydelige, miljøvenlige specialsmøremidler, der er certificeret i henhold til internationale standarder.

Vi forbedrer også bæredygtigheden, når vi udvikler nye produkter og tjenester eller ændrer eksisterende – og det gør vi i hele værdikæden: fra råmaterialer, forarbejdning og emballering til kundefordele og livscyklusstyring.

Med vores knowhow tilbyder vi vores kunder support over hele kloden – og vi taber aldrig miljøet, forsyningssikkerheden og ressourcebevarelsen af syne.

Vil du vide mere om vores bæredygtighedskoncepter og miljøvenlige specialsmøremidler? Så benyt lejligheden og besøg vores hjemmeside Bæredygtighed hos Klüber Lubrication.

Services til mere produktivitet: få mest muligt ud af de bedste smøremidler

Partnerskabet med vores kunder rækker langt ud over at tilbyde avancerede specialsmøremidler. År efter år stræber vi efter at skabe besparelser på millioner af euro for vores kunder, alt sammen under mantraet: skræddersyet, målbart, bæredygtigt.

Som servicepartner hjælper vi dig med at øge effektiviteten i din drift og spare energi. Vi fremhæver potentialet for at reducere smøremiddelforbruget og hjælpe dig med at sikre færre nedbrud, etablere længere vedligeholdelsesintervaller og forbedre produktionssystemets samlede ydeevne. Og endnu bedre, næsten alle brancher kan drage fordel af det. Læs mere på omvores tjenester til Total Productive Management.

Vil du vide mere?

Udfyld denne formular.