Zgjidhjet tribologjike janë pasioni ynë.

Lubrifikimi Klüber u themelua në vitin 1929 nga Theodor Klüber në Mynih. Ne ende kemi selinë tonë në kryeqytetin bavarez. 

 
Klüber Lubrication Anëtar i Grupit Freudenberg Klüber Lubrication është një ndarje e Freudenberg Chemical Specialties SE & Co. KG dhe ka qenë pjesë e kompanisë që nga viti 1966 Freudenberg Gruppe me seli në Weinheim, Gjermani. Freudenberg është një kompani familjare e orientuar ndërkombëtarisht, e cila u themelua më shumë se 170 vjet më parë nga Carl Johann Freudenberg. Kreativiteti, shumë anshmëria dhe forca inovative, si dhe besueshmëria dhe sjellja e përgjegjshme janë faktorët e suksesit. Freudenberg dhe 16 grupet e tij të biznesit mbështeten në partneritetin me klientët në 56 vende, në orientimin afatgjatë, si dhe në qëndrueshmërinë financiare dhe aftësinë dhe përvojën e rreth 50,000 punonjësve të saj.

►Informohu më shumë

play_arrow

Interested to learn more?

Please complete this form.