Më shumë se 2.000 tretje të lubrifikantëve të specializuar

Zhvillimi teknik përparon vazhdimisht, klientët tanë po zhvillojnë teknologji të reja, po shfaqen industri të reja - dhe lubrifikuesi është i nevojshëm kudo. Në Lubrifikimin Klüber, ne marrim përsipër çdo sfidë kur bëhet fjalë për të mbrojtur aplikacionet tuaja nga fërkimet dhe konsumimet.

Zgjidhje individuale për çdo industri

Qoftë inxhinieri mekanike, automotive, tekstile, ushqim apo energji e erës - çdo industri ka nevojë për lubrifikantë që përmbushin saktësisht kërkesat e industrisë dhe prodhuesit ose operatorit përkatës.

Lubrifikimi Klüber ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve të specializuar për çdo industri dhe çdo aplikim, duke përfshirë: lubrifikantë me regjistrim NSF H1 për industrinë ushqimore, lubrifikantë që janë veçanërisht të lehtë për tu larë për industrinë e tekstilit ose lubrifikantë për temperaturë rezistence për industrinë e drurit. Hulumtimi dhe zhvillimi ynë modern bën gjithçka që është e mundur për të përmbushur kërkesat tuaja.

►Informohu më shumë

Komponentë me kërkesa të larta

Qoftë kushineta topash, ingranazhe, zinxhirë, pajisje, vida apo udhëzues linearë - të gjithë përbërësit e ngarkuar mekanikisht kanë nevojë për lubrifikantë të veçantë. Lubrifikantët jo vetëm që duhet të plotësojnë kërkesat e përbërësve, por edhe ato të fushave të ndryshme të aplikimit të pjesëve përbërëse.

Kërkesat vetëm për lubrifikantët me kushineta rrotulluese janë jashtëzakonisht të ndryshme. Ata duhet të funksionojnë me materiale mbajtëse të ndryshme si çeliku, qeramika, plastika. Ndonjëherë duhet të jenë rezistente ndaj ujit, ndonjëherë të qëndrueshëm ndaj temperaturës së lartë ose të ulët, të përshtatshëm për shpejtësi të lartë ose për kapacitet të lartë mbajtës të ngarkesës. Dhe kjo më pas edhe e kombinuar me kërkesat e industrive të ndryshme si industria ushqimore, farmaceutike dhe tekstile. Lubrifikanti spevial nga Klüber Lubrication mund ta bëjnë këtë.

►Informohu më shumë

Interested to learn more?

Please complete this form.