Više od 2000 rješenja za posebna maziva

Tehnički napredak neprestano korača prema naprijed, naši klijenti razvijaju nove tehnologije i stvaraju se nove industrije – a posvuda su potrebna maziva. Mi u društvu Klüber Lubrication suočavamo se sa svakim izazovom kada je riječ o zaštiti vaših postrojenja od trenja i trošenja.

Individualna rješenja za svaku industriju Bez obzira na to je li riječ o strojarskoj, automobilskoj, tekstilnoj, prehrambenoj ili vjetroenergetskoj – svakoj su industriji potrebna maziva koja precizno ispunjavaju zahtjeve branše te dotičnog proizvođača ili rukovatelja.

Društvo Klüber Lubrication nudi bogat asortiman posebnih maziva za svaku industriju i svaku svrhu upotrebe, između ostalog: maziva s registracijom NSF H1 za prehrambenu industriju, maziva za tekstilnu industriju koja se vrlo dobro mogu isprati ili maziva za temperaturnu otpornost u okviru drvne industrije. Naše suvremeno istraživanje i razvoj ulažu sav mogući napor u ispunjavanje vaših zahtjeva.

►Saznajte više

Komponente s visokim zahtjevima

Bez obzira na to je li riječ o kugličnim ležajevima, mjenjačima ili prigonima, lancima, armaturama, vijcima ili linijskim postrojenjima – svim mehanički opterećenim komponentama potrebna su posebna maziva. Maziva ne moraju ispunjavati samo zahtjeve dotičnih komponenata, već i različitih područja u kojima se te komponente upotrebljavaju.

Već su zahtjevi za maziva za valjkaste ležajeve uistinu raznoliki. Potonja moraju funkcionirati s različitim materijalima ležajeva kao što su čelik, keramika i plastika. Katkad moraju biti vodootporna, drugi put otporna na visoke ili niske temperature, prikladna za velike brojeve okretaja ili za opteretivost velikim teretom. A to sve još u kombinaciji s različitim zahtjevima različitih industrija kao što su prehrambena, farmaceutska ili tekstilna. Sve to mogu posebna maziva društva Klüber Lubrication.

►Saznajte više

Interested to learn more?

Please complete this form.