Tietosuojailmoitus

Tietosuojailmoitus

Vastaava taho tietosuojalakien tarkoittamalla tavalla on:

Klüber Lubrication München SE & Co. KG
Marketingkommunikation
Geisenhausenerstraße 7
DE - 81379 München
Puh.: +49 89 78 76-0
Faksi: +49 89 78 76-333
info@klueber.com

Yleisten tietojen kerääminen

Kun käytät verkkosivuamme, keräämme automaattisesti yleisluonteisia tietoja. Näihin tietoihin (palvelimen lokitiedostot) sisältyvät verkkoselaimen tyyppi, käytetty käyttöjärjestelmä, Internet-palvelutarjoajan verkkotunnus ja vastaavia tietoja. Tällöin on kyse ainoastaan tiedoista, jotka eivät salli päätelmiä sinun henkilöllisyydestäsi. Nämä tiedot ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voisimme toimittaa pyytämäsi verkkosivujen sisällöt oikein ja ne muodostuvat Internettiä käytettäessä väistämättä. Analysoimme tilastollisesti tämänkaltaisia nimettömiä tietoja optimoidaksemme Internet-palveluitamme ja sen takana olevaa tekniikkaa.

Rekisteröityminen verkkosivullemme

Kun rekisteröidyt yksilöllistettyjen palvelujemme käyttäjäksi, keräämme muutamia henkilötietoja, kuten nimi, osoite, yhteys- ja viestintätiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun olet rekisteröitynyt meille, voit käyttää sisältöjä ja palveluja, joita tarjoamme ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille. Sisään kirjautuneilla käyttäjillä on lisäksi mahdollisuus tarvittaessa muuttaa tai poistaa rekisteröinnissä antamiaan tietoja. Luonnollisesti annamme sinulle tämän lisäksi koska tahansa tietoja siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta tallentaneet. Korjaamme tai poistamme nämä myös mielellämme pyynnöstäsi, mikäli mikään lakisääteinen säilytysvelvollisuus ei sitä estä. Käytä yhteydenottoon tämän yhteydessä tämän tietosuojalausekkeen lopussa ilmoitettuja yhteystietoja.

Kommenttitoiminto

Kun käyttäjät kirjoittavat kommentteja blogiin, näiden tietojen lisäksi tallennetaan myös laatimisen ajankohta sekä aikaisemmin verkkosivun kävijän valitsema käyttäjänimi. Tämä on tarkoitettu meidän turvaksemme, koska voimme joutua vastuuseen verkkosivullamme olevista lainvastaisista sisällöistä, vaikka nämä olisivat käyttäjien laatimia.

Uutiskirje

Ilmoittautuessasi uutiskirjeemme tilaajaksi antamiasi tietoja käytetään ainoastaan tähän tarkoitukseen. Tilaajille voidaan myös joissakin tapauksissa lähettää sähköpostitse tietoja, jotka ovat oleellisia palvelun tai rekisteröinnin kannalta (esimerkiksi uutiskirjetarjonnan muutokset tai tekniset seikat).

Jotta rekisteröinti tulisi voimaan, tarvitsemme voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Tarkastaaksemme, että ilmoittautuminen on todellakin tullut sähköpostiosoitteen omistajalta, käytämme ”double-opt-in”-menetelmää. Tätä varten kirjaamme uutiskirjeen tilauksen, vahvistusviestin lähetyksen ja sillä vaaditun vastauksen saapumisen. Muita tietoja ei kerätä. Tietoja käytetään ainoastaan uutiskirjeen lähetykseen eikä niitä anneta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Voidaksemme jatkuvasti parantaa tarjontaamme keräämme uutiskirjeemme ohessa tietoja siitä, kuinka ja koska avaat sen ja mitä sisältöjä klikkaat.

Henkilötietojesi tallennukseen, ja niiden käyttöön uutiskirjeen lähetykseen, antamasi suostumuksen voit peruuttaa koska tahansa. Jokaisessa uutiskirjeessä on siihen vastaava linkki. Lisäksi voit koska tahansa peruuttaa tilauksen myös suoraan tällä verkkosivulla tai ilmoittaa meille vastaavasta toiveestasi tämän asiakirjan lopussa ilmoitettujen yhteydenottotapojen avulla.

Yhteydenottolomake

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, tallennamme antamasi tiedot kyselyn sekä mahdollisten jatkokysymysten muokkausta varten.

Google Analyticsin käyttö

Tämä verkkosivu käyttää Google Analyticsiä, Google Inc.:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää nk. evästeitä, ”Cookies”, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat suorittamasi verkkosivun käytön analysoinnin. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivun käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan sille. Tällä verkkosivulla aktivoidun IP-anonymisoinnin vuoksi Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioiden sisällä. Ainoastaan poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivun omistajayrityksen toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivun käyttöäsi kootakseen raportteja verkkosivutoiminnoista ja tarjoamaan muita verkkosivun käyttöön ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivun omistajayritykselle. Google Analyticsin puitteissa selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallennuksen suorittamalla vastaavan asetuksen selaimessasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et voi käyttää kaikkia tämän verkkosivun toimintoja niiden täydessä laajuudessa. Voit lisäksi estää evästeen luomien ja suorittamaasi verkkosivun käyttöä koskevien tietojen (ml. IP-osoitteesi) lähettämisen Googlelle sekä Googlen suorittaman näiden tietojen käsittelyn lataamalla seuraavassa linkissä saatavana olevan selaimen lisäosan ja asentamalla sen:

Selaimen lisäosa Google Analyticsin deaktivointiin

Lisäksi tai vaihtoehdoksi selaimen lisäosalle voidaan Google Analyticsin suorittama seuranta estää sivuillamme klikkaamalla tätä linkkiä. Tällöin laitteellesi asetetaan Opt-Out-eväste. Näin Google Analyticsin suorittama tallennus estetään tulevaisuudessa tälle verkkosivulle ja tälle selaimelle niin kauan, kun eväste on asennettuna selaimellasi.

Google Remarketing -toiminnon käyttö

Tämä verkkosivu käyttää Google Inc.:n Remarketing-toimintoa. Toiminto on tarkoitettu esittämään verkkosivun kävijöille Google-mainosverkoston sisällä mielenkiintoon kohdistuvia mainoksia. Verkkosivun kävijän selaimeen tallennetaan eväste, joka mahdollistaa käyttäjän tunnistamisen uudelleen tämän avatessa Googlen mainosverkostoon kuuluvia verkkosivuja. Näillä sivuilla kävijälle voidaan esittää mainoksia, jotka koskevat käyttäjän aikaisemmin Googlen Remarketing-toimintoa käyttävillä verkkosivuilla avaamia sisältöjä.

Ilmoituksensa mukaan Google ei kerää tässä tapahtumassa henkilötietoja. Jos et silti toivo Googlen Remarketing-toimintoa, voit ottaa sen yleisesti käytöstä suorittamalla vastaavat asetukset osoitteessa http://www.google.com/settings/ads. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mielenkiintoon perustuvan mainostuksen evästeiden käytön toiminnasta noudattamalla osoitteessa http://optout.networkadvertising.org/#!/ annettuja ohjeita.

Social Plugins

Verkkosivuillamme käytetään alla lueteltujen palveluntarjoajien Social Plugins -lisäosia. Plugins-lisäosat voit tunnistaa siitä, että ne on merkitty vastaavalla logolla.

Näiden Plugins-lisäosien avulla lähetetään tietyissä tapauksissa palvelujen tarjoajalle tietoja, joihin saattaa kuulua myös henkilökohtaisia tietoja, ja tämä saattaa käyttää niitä. Estämme tietojen tahattoman ja ei-toivotun keräämisen ja niiden lähettämisen palvelujen tarjoajalle kahden klikkauksen ratkaisulla. Halutun Social Plugin -lisäosan aktivoimiseksi se on ensin aktivoitava klikkaamalla vastaavaa painiketta. Vasta tämän Plugin-lisäosan aktivoinnin jälkeen tietojen kerääminen ja niiden siirtäminen palvelujen tarjoajalle laukaistaan. Emme kerää itse mitään henkilötietoja Social Plugin-lisäosien avulla tai niiden käytöstä.

Meillä ei ole mitään vaikutusta siihen, mitä tietoja aktivoitu Plugin kerää ja kuinka palveluntarjoaja niitä käyttää. Tällä hetkellä on oletettava, että muodostetaan suora yhteys tarjoajan palveluihin ja että vähintään IP-osoite ja laitetta koskevat tiedot kerätään ja niitä käytetään. Samoin on olemassa mahdollisuus, että palveluntarjoajat yrittävät tallentaa evästeitä käytetylle tietokoneelle. Se, mitä konkreettisia tietoja tällöin kerätään ja kuinka niitä käytetään, löytyvät kunkin palveluntarjoajan tietosuojaohjeista. Huomautus: Mikäli olet samalla kirjautunut sisään Facebookiin, Facebook voi tunnistaa sinut tiettyjen sivujen kävijäksi.

Olemme liittäneet verkkosivustollemme seuraavien yritysten Social-Media-painikkeet:
Facebook Inc. (1601 S. California Ave - Palo Alto - CA 94304 - USA)
LinkedIn Corporation (2029 Stierlin Court - Mountain View - CA 94043 - USA)
Twitter, Inc. (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco – CA 94103 – USA)
XING AG (Gänsemarkt 43 - 20354 Hamburg - Saksa)

Evästeet

Monien muiden verkkosivujen tapaan myös me käytämme niin kutsuttuja evästeitä, ”Cookies”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka siirretään verkkosivupalvelimelta sinun kovalevyllesi. Näin saamme automaattisesti tietokoneestasi ja Internet-yhteydestäsi tiettyjä tietoja, kuten esim. IP-osoite, käytetty selain, käyttöjärjestelmä.

Evästeitä ei voi käyttää käynnistämään ohjelmia tai siirtämään viruksia tietokoneeseen. Evästeiden sisältämien tietojen perusteella voimme helpottaa navigointia ja mahdollistaa verkkosivujemme oikean esityksen.

Emme missään tapauksessa luovuta keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille tai luo yhteyttä henkilötietoihin ilman sinun suostumustasi.

Luonnollisesti voit myös tarkastella verkkosivuamme yleisesti ilman evästeitä. Internet-selaimet on säännöllisesti asetettu niin, että ne hyväksyvät evästeitä. Voit koska tahansa ottaa evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksissa. Käytä Internet-selaimesi ohjetoimintoja selvittääksesi, kuinka näitä asetuksia voidaan muuttaa. Huomaathan, että verkkosivustomme yksittäiset toiminnot eivät välttämättä toimi, jos olet ottanut evästeet pois käytöstä.

Google AdWords

Verkkosivumme käyttää Googlen Conversion-Tracking-seurantaa. Jos olet tullut verkkosivullemme Googlen esittämän ilmoituksen kautta, Google AdWords asettaa tietokoneellesi evästeen. Conversion-Tracking-eväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen esittämää ilmoitusta. Nämä evästeet raukeavat 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistukseen. Jos käyttäjä käy tietyillä verkkosivumme sivuilla, eikä eväste ole vielä rauennut, voimme me ja Google havaita, että käyttäjä on klikannut ilmoitusta ja hänet on ohjattu edelleen tälle sivulle. Jokainen Google AdWords-asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei voida näin seurata AdWords-asiakkaitten verkkosivujen kautta. Conversion-evästeen avulla noudetut tiedot on tarkoitettu luomaan Conversion-tilastoja AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet Conversion-Tracking-toiminnon. Asiakkaat saavat tietää heidän ilmoitustaan klikanneiden ja Conversion-Tracking-tagillä varustetulle sivulle eteenpäin ohjattujen asiakkaiden kokonaismäärän. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti.

Jos et halua osallistua Tracking-toimintoon, voit kieltäytyä tähän vaaditusta evästeen asettamisesta – esimerkiksi selainasetuksella, joka ottaa yleisesti evästeiden automaattisen asettamisen pois käytöstä, tai muuttamalla selaimen asetuksia niin, että verkkotunnuksen ”googleleadservices.com” evästeet estetään.

Huomaa, ettet saa poistaa Opt-out-evästeitä niin kauan, kun et halua mittaustietojen tallentamista. Jos olet poistanut kaikki evästeesi selaimesta, vastaava Opt-out-eväste on asetettava uudelleen.

Marketo Lead Tracking -toiminnon käyttö

Klüber Lubrication käyttää yrityksen Marketo EMEA Ltd., Cairn House, South County Business Park, Leopardstown Road, Dublin 18, Irlanti, markkinoinnin automatisointijärjestelmää käyttäjien käytön tilastolliseen analyysiin ja voidakseen puhutella sinua käyttäjänä nimettömästi, mutta yksilöllisesti käyttökäyttäytymistäsi vastaavalla tavalla. Marketo Lead Tracking käyttää evästeitä, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle ja jotka mahdollistavat käyttäjän suorittaman verkkosivuston käytön analyysin. Niin kutsutun Munchkin-evästeen luomat tiedot tämän verkkosivun käytöstäsi siirretään Marketon palvelimelle Irlantiin ja tallennetaan sille. Arthrex käyttää käyttötietoja ilman suostumustasi ainoastaan nimettömässä muodossa ja voimatta luoda viittausta käyttäjään.

Marketon avulla lähetettävät sähköpostit hyödyntävät Tracking-jäljitysteknologioita. Käytämme näitä tietoja ensi sijassa selvittämään sinulle mielenkiintoiset aiheet valvomalla, avataanko sähköpostiviestejämme ja mitä linkkejä klikkaat. Näitä tietoja käytämme sitten sinulle lähettämiemme sähköpostiviestien ja tarjoamiemme palvelujen parantamiseksi. Voit estää tietojesi käsittelyn ottamalla evästeet käytöstä selainohjelmistossasi tai aktivoimalla Do Not Track -toiminnon.  Jos et hyväksy mitään evästeitä, et voi käyttää joitakin palveluitamme. Yleisesti evästeet antavat meille mahdollisuuden määritellä, kuka olet, ja tarjoamaan sinulle näin parempia ja entistä henkilökohtaisempia palveluja.

Oikeutesi tietojen saantiin, oikaisuun, estoon, poistoon ja peruutukseen

Sinulla on oikeus saada tietoja meille tallennetuista henkilötiedoistasi koska tahansa. Samoin sinulla on oikeus henkilötietojesi oikaisuun, estoon tai niiden poistamiseen, liiketoimintojen harjoittamista varten määrättyä tietojen tallennusta lukuun ottamatta. Ota tätä varten yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme. Yhteystiedot löytyvät aivan lopusta.

Jotta tietojen esto voitaisiin huomioida koska tahansa, nämä tiedot on pidettävä estotiedostossa valvontatarkoituksessa. Voit myös vaatia tietojen poistamista, mikäli ei ole olemassa lakisääteistä arkistointivelvollisuutta. Mikäli tällainen velvollisuus on olemassa, estämme tietosi näin halutessasi.

Voit muuttaa tai peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla tästä vastaavasti meille tulevin vaikutuksin.

Tietosuojamääräystemme muutos

Pidätämme oikeuden soveltaa tätä tietosuojailmoitusta aika ajoin, jotta se vastaisi aina ajankohtaisia lakisääteisiä vaatimuksia, tai toteuttaaksemme palvelujemme muutokset tietosuojailmoituksessa, esim. uusia palveluita markkinoille tuodessamme. Seuraavaa käyntiäsi koskee sitten uusi tietosuojailmoitus.

Tiedotusvelvollisuudet GDPR:n 13 artiklan mukaisesti tietosuojailmoitusta varten

Vastuullinen GDPR:n 4 artiklan 7 kohdan mukaisesti: Klüber Lubrication München SE & Co. KG, Geisenhausenerstr. 7, 81379 München, s-posti: info@klueber.com

Annetut suostumukset ovat vapaaehtoisia ja ne voidaan koska tahansa peruuttaa tulevin vaikutuksin syitä ilmoittamatta. Tätä varten voit ottaa yhteyttä Klüberin yllä olevaan osoitteeseen.

Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää meiltä yllä olevista yhteystiedoista tietoja sinusta tallennetuista tiedoista, niiden korjausta tai poistoa sekä työstön rajoittamista sekä kieltää mainostus. Asetamme myös mielellämme tietosi käytettäväksi koneella luettavaan muotoon.

Jos sinulla on kysyttävää näistä oikeuksista, voit ottaa myös yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme. Tämän osoite on seuraava: activeMind AG, Potsdamer Str. 3, 80802 München, s-posti: klueber@activemind.de. Tietosuojakysymyksissä sinulla on lisäksi valitusoikeus tietosuojaoikeudelliselle valvontaviranomaiselle.

Työstö tapahtuu tämän annetun suostumuksen perusteella tuotteistamme ja palveluistamme tiedottamisen tarkoituksessa. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle Klüber-konsernin ulkopuolelle yllä mainitun suostumuksen puitteissa. Henkilökohtaisten tietojesi poistaminen tapahtuu peruutuksen jälkeen tai heti, kun säännöllisiä tietoja ei enää seuraa sekä olemassa olevien säilytysaikojen kuluttua.

Suostumuksesta tiedot toimitetaan kiinnostuneesta henkilöstä vastaavalle maayhtiölle. Yleiskatsaus näistä yhtiöistä löytyy täältä: https://www.klueber.com/de/kontakt/klueber-lubrication-worldwide/

Joissakin sijaintipaikkojemme maissa tietosuojan taso ei välttämättä vastaa Euroopan unionin tasoa ja poikkeaa tästä negatiivisesti.

Henkilötietojen käyttöönantoa ei ole määrätty meille lakisääteisesti tai sopimuksellisesti, siksi kysymme aina suostumustasi, ennen kuin käsittelemme tällaisia tietoja.